Opgradér dig med ambitiøs uddannelse i eksport

At begynde at sælge sin vare i et fremmed land kan være med til at øge både omsætning og resultat. Sammen med Væksthus Sjælland tilbyder Næstved Erhverv eksportforløbet Zealand Global, der klæder dig professionelt på til at erobre nye markeder.

Zealand Global er et intensivt kursus i eksport, som udbydes non-profit af Væksthus Sjælland. Forløbet er finansieret af Den Europæiske Regionalfond og Vækstforum Sjælland. Zealand Globals formål er at medvirke til at sikre højere eksport, vækst og flere ansatte i Region Sjællands små og mellemstore virksomheder med op til 250 medarbejdere.

Zealand Global har – udover et spændende og lærerigt forløb, der tager udgangspunkt i lige præcis din virksomhed – otte millioner kroner i budgettet, som de deltagende virksomheder kan købe rådgivning for hos private rådgivere. Hver virksomhed kan modtage eksport-støtte op til kr. 200.000,- med en egen finansiering på 50% (altså kr. 100.000,-).

Eksportforløbet starter op med en to-dages workshop mandag den 1. maj og tirsdag den 2. maj 2017 på Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse med efterfølgende undervisning og workshops i perioden indtil slutningen af november 2017.

Hent: ZEALAND GLOBAL – Forløb og tidsplan

For at kunne modtage eksport-støtten skal rådgivningen skal være relateret til udvikling af virksomhedens Export Business Plan (udfærdiges i løbet af Zealand Global-forløbet) og kan fx dreje sig om følgende:

•Komparativ markedsanalyse
•Produktanalyse
•Markedsundersøgelse
•Partneridentificering
•Planlægning af kundemøder

Zealand Global grafik over forløbet_600 x 350 pxl

Prisen for Zealand Global-forløbet er kr. 10.000,- ekskl. moms. Inkluderet i prisen er opstartspakke med individuel rådgivning ud fra virksomhedens ønsker.

Zealand Global-forløbet tilbydes via Væksthus Sjælland. Det er muligt at deltage i Zealand Global uden at deltage i Næstved Erhvervs eksport-netværk og omvendt. Du kan se mere om Zealand Global her.

Hent: ZEALAND GLOBAL – Forløb og tidsplan

Har du spørgsmål eller ønsker du at deltage?
Kontakt uforpligtende chefkonsulent Lars Schak, Næstved Erhverv.
Telefon: 5588 5217
Email: lsc@naestvederhverv.dk