Kunderne skal ind i butikken – din fysiske butik

Ønsker du at blive bedre til at lokke kunder ind i din fysiske butik? Synes du, at de skal ind og røre ved varerne, mærke den professionelle betjening, opleve en speciel stemning og føle sig som noget særligt?

Dine kunder skal opleve alt det, de aldrig kan få i en webshop. Og de skal tage deres ven, veninde, børn, kone, mand eller mor med. Det kan de sociale medier og kundeklubmails, kombineret med oplevelser, tilbud, fælles events i byen, som fx Citynights hjælpe dig som butiksindehaver med at få til at ske.

Næstved Erhverv og marketingbureauet Speak Media har derfor udviklet et minikursus som en to-trinsraket, der helt lavpraktisk hjælper dig godt på vej.

Læs detaljeret program (PDF) og blive klogere på indholdet i forløbet.

Indhold i forløbet

Først danner du, sammen med erhvervskonsulent Dennis Lisner Thyssen fra Næstved Erhverv, et overblik over din fysiske butiks DNA med en skræddersyet metode, der hjælper dig hele vejen rundt om din forretning. Du får en masse fakta, du kan bruge i din markedsføring.

Herefter afholdes tre kursusmorgener i Næstved Erhverv, hvor digital marketingekspert Dan Lolk fra Speak Media giver dig lavpraktiske fif om brug af sociale medier og e-mailmarkedsføring. Du får også hjælp til at lægge en praktisk plan, du kan bruge til at få kunderne ind i din fysiske butik.

Forløbet henvender sig til 8-10 butikker fra Næstved kommune (efter “først til mølle”-princippet)

Læs detaljeret program (PDF) og blive klogere på indholdet i forløbet.

Info og tilmelding

Kurset er fyldt op. For at komme på venteliste kontakt erhvervskonsulent Dennis Lisner Thyssen, Næstved Erhverv på dlt@naestvederhverv.dk eller 55 88 52 48


Ved tilmelding giver man Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores persondatapolitik