Kom og mød den danske ambassadør i norge

Overvejer du, om din virksomhed skal ind på det norske marked? Så har du denne dag en enestående chance for at komme og høre om mulighederne, når Danmarks ambassadør i Norge, Jarl Frijs-Madsen, gæster Næstved Erhverv.

Jarl Frijs-Madsen vil fortælle om danske forretningsmuligheder i Norge – generelt og for specifikke sektorer. Handelsafdelingen på  Den Danske Ambassade i Oslo arbejder både sektor- og klyngefokuseret, hvilket skaber grobund for at hjælpe dine produkter ind på det norske marked.

Ambassadøren giver også et bud på, hvordan de økonomiske og kommercielle fremtidige forhold i Norge netop kan gavne danske interesser både i opgangs- og nedgangstider.

Jarl Frijs-Madsen har en lang karriere bag sig i Udenrigsministeriet; blandt andet som generalkonsul i New York, chef for Danmarks Eksportråd (The Trade Council) og medlem af Udenrigsministeriets koncernledelse.

Hent PDF: Læs program- og hvorfor du skal eksportere til Norge

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder

Kontakt chefkonsulent Lars Schak, Næstved Erhverv på Email: lsc@naestvederhverv.dk eller telefon: 55885217

Vel mødt til en spændende eftermiddag!


Ved tilmelding giver man samtidig Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.

Tilmelding

Har du eller problemer med tilmeldingen, så kontakt erhvervskonsulent Lars Schak på 55 88 52 17 eller på lsc@naestvederhverv.dk