Book en gratis tid og få svar på dine spørgsmål fra f.eks. et pengeinstitut, en advokat, en revisor, en forsikringsmægler eller en markedsføringsekspert.

Tirsdag den 23. januar inviterer Næstved Erhverv til Rådgivercafé. Det foregår hos Næstved Erhverv, Teatergade 6, 4700 Næstved fra kl.16.20-18.30.

LÆS OGSÅ: Rådgivercafeen hjalp mig til at træffe nogle vigtige beslutninger

Rådgivercafé er for dig, der skal starte virksomhed op lige om lidt, for dig der netop er startet og for nyere virksomheder under 3 år.

Du kan tilmelde dig via dette link

Du har 20 minutter hos hver af de fem rådgivere, du kan booke en tid hos:

Advokaten: Typiske spørgsmål til advokaten handler om virksomhedsform, hæftelse, aftaler som f.eks. lejekontrakter eller indhold i en ejeraftale.

Bankrådgiveren: Bankrådgiveren svarer på spørgsmål omkring finansiering af virksomheden – herunder krav til egenkapital og muligheder for banklån, realkreditlån, factoring eller finansiering via Vækstfonden.

Revisoren: Revisoren møder du med spørgsmål omkring administration, budgettet (anlæg, drift og likviditet), virksomhedsform, momsafregning og skat.

Marketingeksperten: Stil de hurtige spørgsmål til marketingeksperten, når det gælder din virksomheds visuelle profil, synliggørelse af din virksomhed, online markedsføring (hjemmeside, Facebook og Google etc.) og offline markedsføring som fx tryksager, skiltning og annoncer.

Forsikringsmægleren:Typiske spørgsmål til den uafhængige forsikringsmægler handler om hvordan man forsikre sig korrekt. Bliv klogere på hvad der er den rigtige og billigste løsning, for netop dig.

Du kan booke tid hos en enkelt rådgiver eller flere, hvis du ønsker det. Du kan kun booke en tid hos hver rådgiver.

Du skal møde velforberedt op og have spørgsmål, samt relevante dokumenter til den enkelte rådgiver klar.

Der er tilmeldingsfrist mandag den 22. januar kl. 12.00.

Bliver du forhindret bedes du melde afbud senest 22. januar inden kl.12.00. Ved manglende fremmøde uden afbud, opkræves et ”No show-fee” på 200,- plus moms.

Hent PDF med invitation her!

Du kan tilmelde dig via dette link

Kan du ikke deltage den 23. januar. Fortvivl ikke – vi holder Rådgivercafe igen senere i 2018. Hold øje i vores nyhedsbrev, Facebook og LinkedIn.