RaketVækst – et forretningsudviklingsforløb for de ambitiøse

Næstved Erhverv tilbyder ambitiøse virksomheder deltagelse i et eksklusivt, skræddersyet kursusforløb med fokus på vækst. Kurset hedder RaketVækst og foregår i samarbejde med Væksthus Sjælland i tre dage den 4.-6. oktober 2017 som internat. For at komme i betragtning skal virksomheden arbejde B2B og høre hjemme i Næstved eller Slagelse kommune. Branchen er underordnet.

Er du nået til et punkt i din virksomheds udvikling, hvor du trænger til fornyet viden og en handlingsplan til at komme videre? Måske har du selv startet virksomheden for 5-6 år siden, og nu er du klar til at komme ud over den der grænse, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder? Uanset, hvad du går og tumler med, så har du nu mulighed for at deltage i RaketVækst, som er et særligt skræddersyet forløb med meget få deltagere og dygtige undervisere.

Undervisningen er intens og konkret omkring lige præcis din virksomhed. Prisen er nonprofit kr. 4.500,- ekskl. moms og dækker alle omkostninger undtagen egen transport til og fra internatet, som er kursusstedet Johanneberg i Bakkebølle ved Vordingborg.

Hent pdf med invitation og detaljer om RaketVækst 2017

Det faste program, der foregår i plenum handler om målsætninger, strategier og handlingsplaner. Det handler om kunder, salg, markedsføring og professionelle indspark til din virksomhed. Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor vi tager fat i netop de emner, som du ellers arbejder mest med eller har udfordringer eller muligheder indenfor.

Se mere om RaketVækst på Væksthus Sjællands hjemmeside, hvor der også er link til profiler af underviserne

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder
Ring eller skriv til chefkonsulent Lars Schak, Næstved Erhverv
Email: lsc@naestvederhverv.dk
Telefon: 55 88 52 17

Se i videoen her, hvad tidligere deltagere har fået ud af RaketVækst: