IVÆRKSÆTTERFORLØB:

KURSUS, NETVÆRK OG RÅDGIVNING FOR IVÆRKSÆTTERE

Business Faxe Copenhagen, Næstved Erhverv og Erhvervs Akademi Sjælland tilbyder et kursusforløb – Iværksætteri i praksis.
– Drømmer du om at blive iværksætter?
– Har du for nylig vovet springet?
– Eller er du allerede godt i gang, men savner inspiration og værktøjer?

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål, så kan Iværksætteri i praksis bringe dig videre mod dine mål. Gennem 15 aftener får du værktøjer til et liv som virksomhedsejer. Du vil møde undervisere med speciale og praktisk erfaring inden for de forskellige temaer og du kan vælge løbende at samle din læring op i en forretningsplan.

1. Dig som iværksætter
2. Selskabsformer, Skat og Jura
3. Fra svært til succesfuldt salg
4. Markedsføring, digital markedsføring og visuel identitet
5. Styr på økonomien
6. Forretningsmodeller og innovation

Nåede du ikke at tilmelde dig Iværksætteri i Praksis? Bare rolig, vi forsætter succesen i 2018. Hold dig opdateret i vores nyhedsbrev, eller følg os på Facebook og LinkedIn.

 

”Som en 17-årig iværksætter, der egentlig havde sat sig grundigt ind i de grundliggende og obligatoriske forhold omkring opstart af virksomhed, var jeg især positivt overrasket over det netværk, man opbygger til de øvrige deltagere på Iværksætterforløbet.
Muligheden for at sparre med andre og lære af deres erfaringer har givet mig mange nye perspektiver på forskellige aspekter indenfor iværksætteri.
På trods af, at jeg allerede inden jeg tilmeldte mig Iværksætterforløbet oplevede overskud og fremgang i min forretning, har jeg haft stor gavn af at deltage i forløbet.
Det har åbnet nye døre for min personlige business, udvidet mit forretningsmæssige netværk i kommunen – og dermed øget min opmærksomhed på at deltage i andre netværks- og iværksætterevents.”

Lukas Christoffer Toft Hansen, Foredragsholder