Erhvervkonsulent til Næstved Erhverv A/S

Kan du gøre en forskel for virksomheder og iværksættere i Næstved kommune?

Brænder du for at udvikle virksomheder og iværksættere i et job med frihed under ansvar og plads til ideer og udvikling? Så er du måske den nye erhvervskonsulent i Næstved Erhverv!

Der er fart på i Næstved
Næstved kommune er en erhvervskommune i vækst. Vores virksomheder skaber arbejdspladser, iværksætterne trives, og vi har gang i mange spændende udviklingsprojekter bl.a. inden for uddannelse, byudvikling og bæredygtighed.

Vi søger en ny erhvervskonsulent, som med kreativitet, handlekraft og en solid faglig rygsæk vil tage stærkt ejerskab til vores fælles opgave med at skabe lokale arbejdspladser og et godt erhvervsklima til gavn for borgere og virksomheder i Næstved kommune.

Om jobbet
Som erhvervskonsulent i Næstved Erhverv skal du gennem opsøgende vejledning hjælpe iværksættere og virksomheder med at udvikle deres forretning og skabe arbejdspladser. Det foregår ved at sparre med virksomheder på alle niveauer og skaffe dem den hjælp, de har brug for, enten hos os selv, hos private rådgivere, hos kommunen eller i det offentlige erhvervsfremmesystem.

Stillingen har et særligt fokus på forretningsudvikling i detailhandlen, da udviklingen af butikkerne og styrkelsen af Næstveds regionale styrkeposition som handelsby er et særligt indsatsområde for os.

Du vil få ansvar for at udvikle kursustilbud sammen med eksterne partnere, facilitere samarbejder mellem virksomheder, afholde arrangementer og events om aktuelle emner og meget meget mere. Sammen med dig sammensætter vi det præcise jobindhold.

Om dig
Når man arbejder i Næstved Erhverv har man ansvar for egne mål og stor indflydelse på den måde, man løser sine opgaver på. Vi tror på, at vi alle når længst, når vi tager udgangspunkt i de kvaliteter, talenter og ambitioner, du som medarbejder har. Derfor er vi meget spændte på at se, hvilke metoder og ideer vores nye erhvervskonsulent kan bringe ind i vores arbejde.

Der er selvfølgelig nogle ting, vi vil kigge særligt efter:

  • Du har evnen til at starte selv, et stort engagement, et stærkt servicegen, er udadvendt og sætter en ære i at følge opgaverne til dørs.
  • Du tænker digitalt og bruger digitale kanaler og sociale medier som en aktiv del af dit arbejde. Og du er i stand til at vejlede virksomheder i brugen af samme.
  • Du har dokumenteret forretningsforståelse og erfaring fra tidligere job med at vejlede eller rådgive virksomheder.
  • Du har lyst til og talent for at sparke døren ind hos virksomhederne og fastholde relationen.
  • Du er mere generalist, facilitator og dialogpartner, end du er ekspert inden for et felt.
  • For at kunne fungere i jobbet er det en fordel, hvis du har kendskab til erhvervsfremmesystemets mange tilbud.
  • Du har meget gerne specifik viden om udviklingsvilkårene i detailhandlen.
  • Du skal være indstillet på at være synlig i lokalområdet og deltage i arrangementer og netværksaktiviteter, også uden for normal arbejdstid.

Hent stillingsopslaget som PDF her

Om os
Næstved Erhverv er som arbejdsplads et sjovt sted at være. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare ambitioner for det, vi gerne vil nå. Trivslen er god, vi har grøn smiley fra arbejdstilsynet, fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning med CV og andre relevante bilag senest fredag d. 17. august 2018 kl. 23.59

Vi forventer at afholde samtaler d. 24. august og 2. runde d. 29. august 2018.

Løn- og ansættelse
Din løn vil blive aftalt ved forhandling med udgangspunkt i din erfaring og dine kvalifikationer.

Vi forventer at starte samarbejdet hurtigst muligt – meget gerne senest d. 1. oktober 2018. Du ansættes på individuel kontrakt i Næstved Erhverv A/S. Der er tale om en privatansættelse, men Næstved Kommune bistår Næstved Erhverv med den administrative håndtering af ansættelsesprocessen.

Vil du vide mere om stillingen
Så er du meget velkommen til at kontakte direktør i Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen på telefon: 55885251 eller mail: rhs@naestvederhverv.dk. Henvendelser vedr. stillingen besvares fra mandag d. 6. august og frem.

Om Næstved Erhverv A/S
Næstved Erhverv A/S er den lokale erhvervsfremmeorganisation i Næstved Kommune. Vores formål er at hjælpe de lokale virksomheder med at skabe vækst og arbejdspladser.

Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013, og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af 3 byrådspolitikere og 6 erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi, og nærmere defineret i vores årlige forretningsplan, som du kan se på vores hjemmeside.

Søg stillingen her