Markedsføringsøkonom-praktikant til Næstved Erhverv A/S

Har du lyst til at få fingrene i den digitale dej? Vil du arbejde i praksis med de teorier, du har lært på din uddannelse? Hos Næstved Erhverv får du som praktikant mulighed for både at have dine egne projekter og at deltage i det daglige arbejde med udbredelse af kendskabet til Næstved Erhverv og Næstved som erhvervskommune. 

Næstved er en stor by med spændende udviklingsprojekter, et stærkt erhvervsliv, der klarer sig godt, en kommune der arbejder målrettet med at bedre virksomhedernes vilkår. Næstved har et stærkt lokalt erhvervsservicetilbud i form af Næstved Erhverv A/S, som arbejder med at støtte de lokale virksomheder i at skabe vækst og arbejdspladser, understøtte iværksætteri og arbejde progressivt med at tiltrække nye virksomheder til Næstved.

Arbejdsopgaverne
Som praktikant hos os får du mulighed for at have stor indflydelse på egne opgaver. Vi er en lille organisation, og derfor vil du kunne tage en rigtig god hands-on-erfaring med i rygsækken på din videre rejse efter endt praktiktid. Vi er også åbne over for et evt. samarbejde omkring din afsluttende projektopgave.

Kodeordene i dine opgaver er:
• Ansvar for egne kampagner fra A-Z, herunder produktion af materiale, opsætning, evt. AdWords, klargøring, publicering af opslag på Facebook og LinkedIn samt måling af effekt og månedlig afrapportering.
• Opdyrke flere modtagere til vores nyhedsbrev. Koble MailChimp med vores hjemmeside og Facebook.
• Opsætte, aflæse og afrapportere specifikke målsporinger via Google Analytics.
• Udføre planlagte ændringer på vores hjemmeside.
• Planlægge, koordinere og udføre egenreklame for Næstved Erhverv.
• Praktisk hjælp til vores erhvervskonsulenter, når de afholder events, arrangementer og kurser

Om dig
Du er positiv af sind, har let til smil og går konstruktivt til både opgaver og kolleger. Du er flittig, fleksibel og mødestabil. Du er i stand til at sætte system i dit arbejde. Du overholder aftalte deadlines og sætter en ære i at udføre dine opgaver på et højt kvalitetsniveau. Du er lærenem og samtidig ikke bange for at spørge om hjælp.

Om Næstved Erhverv A/S
Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013, og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet styres af en bestyrelse bestående af tre byrådspolitikere (borgmester Carsten Rasmussen (S) og byrådsmedlem Daniel Lillerøi (S) og Søren Revsbæk (V) samt seks erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi, og nærmere defineret i Næstved Erhvervs forretningsplan.

Arbejdstiden er fuldtid 37 timer per uge, og vi arbejder med frihed under ansvar. Det vil sige, at du selv tilrettelægger din arbejdsdag i samarbejde med vores kommunikationskonsulent, som også vil være din vejleder og kontaktperson.

Næstved Erhverv A/S er som arbejdsplads et rart sted at være. Vi har en grøn smiley fra Arbejdstilsynet. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare ambitioner for det, vi gerne vil nå. Trivslen er god, fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

Vi er 7 medarbejdere i Næstved Erhverv A/S. Læs mere om os på www.naestvederhverv.dk/

Hent praktikopslaget som PDF

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Pia Kainø Jensen på telefon: 55 88 52 58 eller email: pkj@naestvederhverv.dk

Næstved Erhverv A/S er den lokale erhvervsserviceenhed i Næstved kommune. Vores formål er at hjælpe de lokale virksomheder med at skabe vækst og arbejdspladser. Det gør vi bl.a. via aktiviteter som opsøgende arbejde, vejledning og kurser i forretningsudvikling, events og forskellige erhvervsudviklingsprojekter.