Del denne artikel

GDPR Næstved Erhverv

Denne persondatameddelelse er til dig, fordi lovgivningen omkring persondata har ændret sig. Vi oplyser dig hermed om, at Næstved Erhverv har registeret oplysninger om dig. Det kan være, at du tidligere har haft et møde med Næstved Erhverv, deltaget i et af vores arrangementer, er tilmeldt vores nyhedsbrev eller på anden måde har været i dialog med os.

Du behøver ikke foretage dig noget. Vi har lagt vores persondatapolitik ud på vores hjemmeside, hvis du vil vide mere. Men for at give dig et hurtigt overblik, har vi opsummeret den her:

Hvem er Næstved Erhverv A/S
Næstved Erhverv blev etableret i januar 2013. Vi har ansvaret for den direkte erhvervsservice over for både etablerede virksomheder og iværksættere i Næstved kommune. Vores mission er at skabe vækst og udvikling i Næstveds erhvervsliv.

Dine data
Vores vigtigste sikkerhedsopgave er at passe godt på dine data. I vores persondatapolitik giver vi dig et overblik over, hvilke typer af data, vi har på dig, og hvad vi bruger dem til. Disse data inkluderer typisk dit navn, dine kontaktoplysninger og hvilken organisation, du arbejder for. Vi indsamler desuden statistiske data om din anvendelse af vores hjemmesider (www.naestvederhverv.dk, www.arbejdskraftalliancen.dk og www.virksomhedinaestved.dk). Vi videregiver ikke dine data til tredjepart.

Formål med registreringen
Vi indsamler og behandler personoplysninger med det formål at yde en god service og følge op på aftaler, formidle relevante tilbud til dig og din virksomhed, føre statistik og dokumentation for indsatser samt interesser og til effektmåling af offentlig erhvervsfremme.

Næstved Erhvervs lovhjemmel for databehandlingen
Behandlingen sker med udgangspunkt i en vurdering af, at den er nødvendig af hensyn til udførelsen af en opgave i samfundets interesse og herunder i overensstemmelse med Erhvervsfremmeloven – kapitel 6 § 12 og 13. Samtidig er behandlingen nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave, der henhører under offentlig myndighedsøvelse som Næstved Erhverv har fået pålagt jf. en kontraktlig forpligtelse med Næstved Kommune.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine personoplysninger
• At få slettet personoplysninger

Du kan læse mere om persondataforordningen på www.datatilsynet.dk

Kontakt os:
Næstved Erhverv A/S
Teatergade 6
4700 Næstved
tlf. 55 88 55 44 eller ne@naestvederhverv.dk

Del denne artikel