DTU/RUC samarbejde

Mangler du arbejdskraft og/eller ny viden eller inspiration til din virksomhed? Har du en problemstilling eller et udviklingsprojekt i skuffen? Hvis ja, så kan et samarbejde med DTU eller RUC være vejen for dig.

DTU: Få undersøgt en problemstilling ud fra ingeniørfaglige vinkler og med sans for forretningsudvikling, innovation og bæredygtighed. Langt de fleste af DTU’s mere end 10.000 studerende står på spring for en mulighed for at bringe deres teoretiske viden i spil i en virksomhed, før de afslutter deres uddannelse. Når du samarbejder med en studerende, får du kontakt med den nyeste viden inden for feltet uden at det behøver at koste dig ret meget.

DTU har lanceret et nyt samarbejdsformat for studerende og virksomheder, Innovation Pilot, hvor tværfaglige grupper af studerende kan hjælpe dig med at komme fra idé eller problem til forslag for forretning. Læs mere om mulighederne her eller på DTU’s hjemmeside.

RUC: Få undersøgt en problemstilling relateret til kommunikation, ledelse, forretningsudvikling, proces, CSR, arbejdsmiljø med mere.

Hent pdf om RUC’S samarbejde med virksomheder:
Samarbejde med studerende (PDF)
Samarbejde med forskere (PDF)

Samarbejdsform: Der findes flere forskellige samarbejdsformer fx praktik og projektsamarbejde.

– Omkostninger: Der er som udgangspunkt ingen omkostninger forbundet med et samarbejde.

– Krav: Der skal være et praktisk eller udviklingsorienteret udgangspunkt. Det kan være en udfordring, problemstilling eller udviklingsidé – der defineres eller opleves af dig og din virksomhed.

Læs mere på RUCs hjemmeside

Næstved Erhverv hjælper dig med at finde rundt i de mange muligheder. Kontakt erhvervskonsulent Dennis Thyssen på 5588 5248 eller dlt@naestvederhverv.dk


Mangler du arbejdskraft

Næstved Erhverv lægger gerne vejen forbi din virksomhed til et uformelt besøg sammen med Jobcentrets virksomhedsservice med fokus på de lokale muligheder for hjælp til efteruddannelse og rekruttering. Er du interesseret heri, kontakt erhvervskonsulent Dennis Thyssen på 5588 5248 eller dlt@naestvederhverv.dk.

Læs mere om Jobcentrets virksomhedsservice her

Næstved Erhverv har udarbejdet et overblik over de lokale uddannelsesinstitutioner og deres tilbud til virksomheder hent det her