Rekordsalg af erhvervsjord

 

Rekordsalg af erhvervsjord i Næstved

I løbet af det seneste halve år er der solgt dobbelt så meget erhvervsjord i Næstved som i de sidste fem år tilsammen. Det går stærkt lige nu, men der er stadig jord at få, og vi står klar til at hjælpe, hvis du vil etablere eller udvide din virksomhed i Næstved.

Det er især i området Øverup Erhverv i Næstved nord, at der er stor aktivitet. Her er der det seneste halve år solgt mere end 240.000 m2 erhvervsjord. Køberne er både lokale virksomheder og virksomheder udefra. Samlet set etableres der 4-500 arbejdspladser indenfor industri, handel og logistik i området, når de nye byggerier skyder op i løbet af de kommende år. Hertil skal lægges de mange arbejdspladser i den nye Næstved Retailpark, som åbner netop nu.

”Næstved er enormt attraktiv lige nu, og vi oplever stor efterspørgsel efter erhvervsjord. Vi har derfor haft fart på hos Næstved Erhverv med at servicere de mange virksomheder, der ønsker at lokalisere sig her hos os. Alt foregår i et tæt og godt samarbejde med investorer, rådgivere og især Næstved Kommunes byplanlæggere og grundsalgsjurister, der sammen med os har knoklet for at skabe de vilkår og løsninger, som virksomheder og investorer har brug for,” fortæller direktør i Næstved Erhverv, Rasmus Holst-Sørensen.

Ledige erhvervsgrunde og kampagneside

Men selvom vi har solgt meget jord, har vi stadigvæk erhvervsgrunde på hylderne, og nye erhvervsområder på vej. Hvis du som virksomhed er interesseret i at etablere dig eller udvide i Næstved, så er vi hos Invest in Næstved, som er en del af Næstved Erhverv, klar til hjælpe med processen fra start til slut. Vi hjælper med alt fra at finde den rigtige placering, introduktion til rådgivere, entreprenører og investorer, dialogen med Næstved Kommune og nødvendige markedsanalyser.

www.investinnaestved.dk kan du orientere dig om dine muligheder for at blive en del af væksten i Næstved. Men vi vil allerhelst have at du ringer til Næstved Erhvervs direktør Rasmus Holst-Sørensen på 5588 5152 for en fortrolig snak om dine behov, og hvordan vi kan hjælpe.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse