Ung iværksætter anbefaler deltagelse i Iværksætterforløb

Lukas Christoffer Toft Hansen

Iværksættere, der deltager i kursusforløb, har større sandsynlighed for overlevelse end andre. Har du en iværksætter i maven, eller har du netop startet virksomhed, så tilmeld dig forårets iværksætterforløb. Lukas Christoffer Toft Hansen deltog i Iværksætterforløbet sidste år og fik værdifuld viden med hjem.

Hvis du er iværksætter i Faxe eller Næstved og synes, at der er meget at sætte sig ind – alt fra jura og økonomi til markedsføring, så kan du stadig nå at tilmelde dig forårets iværksætterforløb, som udbydes i et samarbejde mellem Business Faxe Copenhagen og Næstved Erhverv. Som deltager får man rigtig meget faglig viden med hjem og også nogle gode netværk at trække på fremover.

Lukas oplevede øget opmærksomhed omkring sin virksomhed
Det kan Lukas Christoffer Toft Hansen tale med om. Han er nystartet foredragsholder og deltog på vores iværksætterforløb sidste år.
– Det har været en stor gave for mig gennem sparring med andre at lære af deres erfaringer og dermed få nye perspektiver på forskellige aspekter af iværksætteri, som man kan gå hjem og lege med for at optimere og finde ud af, hvad der virker bedst for ens egen forretning, siger Lukas Christoffer Toft Hansen.
Iværksætterforløbet har åbnet nye døre for Lukas Christoffer Toft Hansen, og han har udvidet sit forretningsmæssige netværk i kommunen. Han har efterfølgende oplevet en øget opmærksomhed omkring sin forretning. Han vil anbefale iværksætterforløbet til andre nystartede virksomheder.

Håndtering af kunder, markedsføring, sociale medier, jura og økonomi
Som deltager på Iværksætterforløb 2016 bliver man bl.a. introduceret til værdiskabelse af sit produkt, håndtering af kunder, markedsføring, sociale medier, jura, økonomi og meget mere.

Vi åbner op for tilmelding til Iværksætteri i Praksis to gange om året- forår og efterår. Klik her for at se muligheden for at tilmelde dig allerede nu.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 55 88 55 44 eller Ne@185.221.37.131

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse