Anden nominerede til Iværksætterprisen

Anden nominerede til Iværksætterprisen

Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv har nomineret 3 virksomheder til Iværksætterprisen 2023. hvem der vinder afsløres til nytårskuren d. 19/1. Hvis du ikke har tilmeldt dig Nytårskuren endnu, så kan du gøre det her.

Den anden ud af tre virksomheder som er nomineret til Iværksætterprisen og som vi gerne vil præsentere, er Gnist El-service.

Gnist El-service startede småt op i 2018 og siden da er det gået hurtigt fremad.

”Vi leverer det, man kunne kalde, ganske almindelig el-arbejde, så vi jo i skarp konkurrence med andre lignende firmaer. Vi er ikke en niche-virksomhed. Der er mange dygtige firmaer på markedet, men jeg tror på, at vores succés handler om, at vi altid har kunden i centrum! I det daglige er det afgørende både at levere et godt stykke arbejde, men også at have en god personlig kontakt til kunderne.”, fortæller Jonas Groth Hansen fra Gnist El-service (billedet).

”Jeg er meget stolt af, at vi er blevet nomineret til Iværksætterprisen. Det er da et kæmpeskulderklap, når andre anerkender det arbejde, som vi i det daglige lægger mange timer i.”

Gnist El-service arbejder primært for erhvervskunder og har i fremtiden en ambition om at byde ind på større enterprise-opgaver og løse flere grønne opgaver.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse