ArbejdskraftAlliancen er blevet stærkere

I alt 30 samarbejdspartnere er nu en del af ArbejdskraftAlliancen, der gratis hjælper de lokale virksomheder med rekruttering, opkvalificering, udvikling og fastholdelse.

Af kommunikationskonsulent Kristina Herlev Wulff

Hvad gør du, hvis din virksomhed har brug for hjælp til at få opkvalificeret medarbejderne? Eller virksomheden gerne vil have en voksenlærling?

Det er nogle af de ting, ArbejdskraftAlliancen kan hjælpe med.

– Alliancen er skabt på baggrund af et ønske fra de lokale virksomheder, fortæller Dennis Thyssen, der er projektleder i ArbejdskraftAlliancen.

– Det kan være temmelig uoverskueligt, hvor man lige skal starte, hvis man som virksomhed eksempelvis skal finde et kursus, der svarer til det behov, virksomhedens medarbejder har. Eller man måske gerne vil have en faglært medarbejder. Det er her, ArbejdskraftAlliancen kommer ind i billedet, forklarer Dennis Thyssen.

En vigtig alliance
Derfor er det en kæmpe styrke, at i alt 30 samarbejdspartnere er en del af ArbejdskraftAlliancen.

– Jo flere rekrutteringsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner og andre samarbejdspartnere, der vil være med, jo mere muskel får alliancen, siger Dennis Thyssen.

Seneste skud på stammen er rekrutteringsfirmaet Anzet fra Næstved.

For Anzet er en alliance som ArbejdskraftAlliancen vigtig, fordi vi her kan bruge vores kompetencer inden for bemandingsløsninger til at hjælpe lokale virksomheder med at få fat på lige præcis den medarbejder, de har brug for. For os er det vigtigt at være en aktiv del af det lokale erhvervsliv, og derfor var det naturligt for os at indgå som samarbejdspartner i alliancen, siger Simon Larsen, der er partner og administrerende direktør i Anzet.

Kan vi hjælpe din virksomhed?
Vi har allerede hjulpet rigtig mange virksomheder, siden ArbejdskraftAlliancen blev en realitet i 2018.

Alene i år har ArbejdskraftAlliancen stået bag:

  • 15 vejledningsforløb
  • 15 henvisninger til samarbejdspartnere
  • 4 ansættelser
  • 2 praktiksamarbejder

Er du interesseret i at vide mere om ArbejdskraftAlliancen – og hvad den kan gøre for din virksomhed? Så skal du kontakte projektleder Dennis Thyssen på mailen dlt@naestvederhverv.dk eller telefon 55 88 52 48.

Herunder kan du også se et eksempel på, hvordan et samarbejde med ArbejdskraftAlliancen kan se ud:

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse