AI: ChatGPT – Fra Hype til Realitet

Du har måske hørt om kunstig intelligens, men hvordan udnytter vi det i praksis. Bliv inspireret, og klogere på mulighederne, når DigitalLead og Næstved Erhverv afholder et gratis arrangement den 14. december kl. 9.00 – 13.30.

Nu har du en enestående chance for at dykke ned i det fascinerende univers af Generativ AI, få førstehåndserfaring med ChatGPT, og undgå juridiske faldgruber. Bliv opdateret med den nyeste viden og få praktiske tips og tricks til at udnytte AI’s potentiale til at drive din virksomheds succes. Uanset om du allerede har erfaring med AI eller er helt ny inden for området, vil dette arrangement give dig en dybere forståelse af AI’s potentiale og dets konkrete anvendelse i en virksomhedssammenhæng.

TILMELD DIG HER OG HØR MERE OM:

  • Introduktion til Kunstig intelligens og hvad fremtiden bringer
  • Hvilke AI-værktøjer findes der og bliv klogere på ChatGPT
  • Generative AI – hvordan holder du styr på de juridiske risici, når du tager det i brug i forretningen

 

Det er DigitalLead – Danmarks nationale klynge for digitale teknologier og samlingspunkt for digital innovation – der står for arrangementet.

 


Du kommer til at møde følgende eksperter:
  • Carl Stefan Roth-Kirkegaard, Postdoctoral researcher, Department of Technology and Innovation fra SDU, der vil give en introduktion til kunstig intelligens og hvad fremtiden kan bringe.
  • Vi vil dykke ned i de praktiske aspekter af AI med Maria Skjærven, Founder af FutureScouts. Med over 20 års erfaring i at formidle mellem teknologi og forretning, vil Maria gøre os bekendt med de forskellige AI-værktøjer, der er tilgængelige, og hvordan de kan anvendes i en virksomhedssammenhæng. Hendes hands-on session med ChatGPT vil give dig konkrete tips og tricks til at implementere og anvende i din virksomhed.
  • Derudover vil Kristian Storgaard, Advokat og Partner hos Kromann Reumert, navigere os gennem de juridiske udfordringer og risici ved brug af AI. Lær, hvordan du kan beskytte din virksomhed og være i overensstemmelse med lovgivningen, når du integrerer AI-værktøjer.

 

Bliv inspireret, bliv opdateret, og bliv forberedt til fremtiden med vores Masterclass i AI.

Kurset er medfinansieret af Undervisnings- og Forskningsstyrelsen.

 


Program:

Kl.09.00 Indtjekning & Netværk med Kaffe/Te/Morgenbolle

Kl.09.30 Velkomst ved DigitalLead & Næstved Erhverv

Herefter faglige oplæg fra:

  • Carl Stefan Roth-Kirkegaard, Postdoctoral researcher, Department of Technology and Innovation, SDU
  • Maria Skjærven, Founder af FutureScouts: Hvilke AI værktøjer er der og hands-on med ChatGPT
  • Kristian Storgaard, Advokat og Partner, Kromann Reumert: Generative AI – hvordan holder du styr på de juridiske risici, når du tager det i brug i forretningen?

 

Kl.12.30 Netværk & Sandwich

Du kan se flere detaljer og program som PDF her

 


Tilmelding:

Tilmeld dig her 

Der vil blive opkrævet en no-show-fee på i alt 500 kr., hvis du udebliver uden afbud. Afbudsfrist er den. 12. december 2023 kl. 12:00

Ved tilmelding giver man samtidig Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.

 

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

JA TAK

TIDSPUNKT:

Torsdag den 14. december 2023
Kl. 09:00 – 13:30

STED:

VUC Storstrøm, Multihallen
Teatergade 23, 4700 Næstved

PRIS:

Deltagelse er gratis, men du skal tilmelde dig på forhånd – og der vil blive opkrævet en no-show-fee på i alt 500 kr., hvis du udebliver uden afbud. Afbudsfrist er den. 12. december 2023 kl. 12:00

TILMELDING:

Tilmeld dig her.

Seneste mulighed for tilmelding er den 12. december 2023 kl. 12:00.

SPØRGSMÅL:

Kontakt Chefkonsulent
Dennis Lisner Thyssen:

Tlf.: 5588 5248
E-mail: dlt@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse