Materiale – Persondataforordningen i praksis

Informationer om arrangementet – PERSONDATAFORORDNINGEN I PRAKSIS

Her på siden kan du få informationer om arrangementet afholdt mandag den 19. marts 2018 og samtidige blive klogere på persondataforordningen.

Den 25. maj 2018 træder den nye EU-persondataforordning i kraft, og der er varslet store bøder til virksomheder, der ikke overholder forordningen. Derfor er det en god ide, at du forbereder din virksomhed på at overholde de nye regler.

Bliv klogere på persondataforordningen hos virk.dk

Det kan virke som en stor mundfuld og måske være svært at gennemskue, hvilke krav der stilles til præcis din virksomhed, og hvad du skal have styr på. Derfor gik Næstved Erhverv og Næstved Erhvervsforening sammen om at tilbyde en praktisk og løsningsorienteret eftermiddag mandag den 19. marts 2018, hvor indlæg fra Advodan og RISMA blev kombineret med et messeområde, hvor du kunne møde lokale rådgivere.

Hent oplag fra Advodan som PDF

Hent oplag fra Risma som PDF

Få overblik over, hvilke private rådgivere, der kan hjælpe dig og din virksomhed med persondataforordningen. Få flere informationer om de private rådgivere, der deltog til arrangementet, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed her.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse