MORGENBRIEF – Erhvervslivet møder kommunens nye kommunaldirektør

Næstved Kommune & Næstved Erhverv inviterer erhvervslivet i Næstved til Morgenbrief torsdag den 4. september kl. 7.00 – 8.30 i Arena Næstved, Ved Stadion 11 i Næstved.

Morgenbrief er Næstved Kommunes og Næstved Erhvervs løbende tiltag med henblik på at skabe en tæt dialog mellem kommune og erhvervsliv. Morgenbrief er en lejlighed til at orientere om kommende tiltag i kommunen og i Næstved Erhverv samt at høre, hvad der er på dagsordenen hos erhvervslivet.

TILMELD DIG HER

Arrangementet er denne gang henlagt til Arena Næstved og du vil have mulighed for at møde kommunens nyansatte kommunaldirektør Camilla Nowak og høre hendes tanker om fremtidens erhvervsudvikling.

1. august havde Camilla første dag i jobbet som Kommunaldirektør i Næstved Kommune. Og hun har masser af spændende tanker og erfaringer med erhvervsområdet.

Camilla har i sin karriere skabt en lang række resultater, bl.a. inden for byudvikling og med at sikre de bedst mulige rammevilkår for erhvervslivet og har en masse erfaringer, som hun glæder sig til at bruge i Næstved Kommune.


Program

Kl. 07.00 
Ankomst og let morgenmad

Kl. 07.15
Velkomst ved borgmester Carsten Rasmussen og præsentation af værtsvirksomheden, Arena Næstved.

Kl. 07.30
Kommunaldirektøren fortæller om hendes tanker om erhvervsservice, erhvervslivets vilkår og jobbet som kommunaldirektør i Næstved Kommune. En række af kommunes center-chefer vil være til stede og komme med input. Der bliver der god mulighed for dialog og spørgsmål.

Kl. 08.30
Mulighed for netværk og snak ved bordene.

Se program her (PDF)


Tilmelding:

Tilmeld dig her.

Ved tilmelding giver du samtidig Næstved Erhverv dit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

JA TAK

TIDSPUNKT

Mandag 4. september kl. 07.00 – 08.30

STED

Arena Næstved
Ved Stadion 11
4700 Næstved

PRIS

Deltagelse er gratis.

TILMELDING

Tilmeld dig her

SPØRGSMÅL

Kontakt Direktør
Rasmus Holst-Sørensen:

Tlf.: 5588 5251
E-mail: rhs@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse