Nytårskur 2023

Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv inviterer hele erhvervslivet i Næstved og omegn til Nytårskur den 19. januar kl. 15.00.

TILMELD DIG HER

Borgmester Carsten Rasmussen og forkvinde for Næstved Erhvervsforening Helle Bjerregaard Andresen vil byde velkommen og fortælle om året, der er gået og den tid, vi går i møde.

Nytårskuren giver god lejlighed til networking, Årets Iværksætter i Næstved vil blive kåret og endelig vil du kunne opleve et spændende oplæg.

Det har tidligere været annonceret, at også politiker og tidligere minister Lars Christian Lilleholt skulle have holdt et indlæg ved Nytårskuren, men han har dog desværre set sig nødsaget til at melde afbud. Til gengæld bør du ikke misse at høre økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom Ulrik Bies oplæg: “It´s a different World out there”.

Ulrik Bie vil under overskriften ”It´s a different World out there” sætte fokus på, at den verden, som vi lever i er under hastig forandring. Den globale økonomi, de politiske magtforhold, de teknologiske landvindinger og de sikkerhedsmæssige udfordringer har skabt en ny virkelighed. Læg dertil det store fokus på klima, som erhvervslivet skal forsøge at håndtere i forhold til kundernes ønsker uden at miste fokus på indtjeningen! Hvordan manøvrerer vi i den verden?

Vi glæder os til at byde dig på et glas champagne og et stykke kransekage.


Program

15.00: Ankomst og tid til netværk

15.45: Året der gik, og året der er i gang
v/ Carsten Rasmussen, Borgmester

15.55: Næstved Erhvervsforening
v/ Helle Bjerregaard Andresen, formand for Næstved Erhvervsforening

16.05: Kåring af Årets Iværksætter 2023

16.20: It´s a different World out there
v/ Ulrik Bie

17.45: Tak for i dag

Hent invitationen (PDF) her


Tilmelding

Tilmeld dig her

Deltagelse er gratis.

Ved tilmelding giver du samtidig Næstved Erhverv dit samtykke til behandlingen af persondata –læs mere i vores fortrolighedspolitik.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

JA TAK

TIDSPUNKT

Torsdag 19. januar 2023 kl.15.00-17.45

STED

Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

PRIS

Gratis

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse