RAKETVÆKST 2022

RaketVækst – et forretningsudviklingsforløb for de ambitiøse

Næstved Erhverv tilbyder ambitiøse virksomheder deltagelse i et eksklusivt, skræddersyet kursusforløb med fokus på vækst. Kurset hedder RaketVækst og foregår i samarbejde med Erhvervshus Sjælland i tre dage den 8.- 10. februar 2022 som et 3 dages kursusophold. Kurset er henvendt til alle ambitiøse virksomheder i Næstved kommune.

Måske har du selv startet virksomheden for 5-6 år siden, og nu er du klar til at komme ud over den der grænse, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder?

TILMELD DIG HER

Undervisningen er intens og konkret omkring lige præcis din virksomhed. Prisen er nonprofit kr. 4.500,- ekskl. moms og dækker alle omkostninger undtagen egen transport til og fra internatet, som er kursusstedet Johanneberg.

Hent pdf med invitation og detaljer om RaketVækst 2022

Det faste program, der foregår i plenum handler om målsætninger, strategier og handlingsplaner. Det handler om kunder, salg, markedsføring og professionelle indspark til din virksomhed. Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor vi tager fat i netop de emner, som du ellers arbejder mest med eller har udfordringer eller muligheder indenfor.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder
Ring eller skriv til senior erhvervskonsulent Rune Lerke, Næstved Erhverv
Email: rnyler@naestvederhverv.dk
Telefon: 2992 4033

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

JA TAK

TIDSPUNKT

8. – 10. februar 2022

STED

Johanneberg, Hjaletvej 51,
4760 Vordingborg

PRIS

Kr. 4.500,- ekskl. moms.

Tilmeldings- og betalingsfrist onsdag den 1. februar 2022 via faktura.

SPØRGSMÅL

Kontakt senior erhvervskonsulent
Rune Lerke:

Tlf.: 2992 4033
E-mail: rnyler@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse