Hånd i hanke med økonomien, når du starter virksomhed

Den måske vigtigste faktor, når du starter virksomhed, er økonomien. Du kender sikkert selv historier om iværksættere, der er løbet ind i udfordringer, fordi de ikke har givet området nok fokus. Går du med iværksætterplaner eller har du netop startet din egen virksomhed, så har Næstved Erhverv et must-have-arrangement til dig!

TILMELD DIG HER

Næstved Erhverv tilbyder sammen med revisionsfirmaet Beierholm et arrangement, hvor vi giver dig den grundlæggende viden til at komme godt i gang med økonomi-delen som startup.

Arrangementet foregår tirsdag den 18. april kl. 16.00-19.00 i Salen på Næstved Bibliotek og Borgerservice, Kvægtorvet 4-6, 4700 Næstved.

Målgruppen for arrangementet er alle iværksættere, der ønsker et økonomisk overblik i forbindelse med opstart af virksomhed, eller er nystartet virksomhed. CVR. nr. er ikke et krav for at deltage.

Partner og statsautoriseret revisor Rickard Patel fra revisionsfirmaet Beierholm vil gennemgå den grundlæggende viden om de økonomiske forpligtelser ved at have virksomhed – alt dét, der kan virke uoverskueligt, når man skal starte eller lige har startet virksomhed:

  • Virksomhedsformer
  • Skatteregler og skattemæssige fradrag
  • Momsregler og momsangivelse
  • Fakturering, budgetter og bogføring

 

Du kan downloade invitation og program som PDF her


Tilmelding:

Tilmeld dig her. Tilmeldingsfristen er søndag 16. april.

Ved tilmelding giver du samtidig Næstved Erhverv dit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

JA TAK

TIDSPUNKT

Tirsdag 18. april kl. 16.00-19.00

STED

Salen på Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

PRIS

Arrangementet er gratis

TILMELDING

Tilmeld dig her

SPØRGSMÅL

Kontakt erhvervskonsulent
Vivi Johansen:

Tlf.: 5588 5219
E-mail: vsmaje@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse