Billeder fra Nytårskur og kåring af Årets Iværksætter 2019

Cirka 300 erhvervsfolk var mødt op til årets nytårskur onsdag den 16. januar 2019, hvor vi fejrede året, der gik og skålede for et nyt og fremgangsrigt år for Næstved. 

Af kommunikationskonsulent Pia Flindt Kainø Jensen, Næstved Erhverv

Vi har samlet lidt billeder fra årets Nytårskur, hvor vi kårede Årets Iværksætter, Næstveds borgmester Carsten Rasmussen holdt tale, og forfatter og TV-vært Mikael Kamber holdt et inspirerende oplæg om at finde glæden i arbejdslivet. 

MTM service aarets iværksætter

Årets Iværksætter 2019 er MTM Service. De vandt blandt tre nominerede virksomheder, som var udvalgt blandt næsten 300 nye virksomheder med adresse i Næstved kommune. De nominerede var (fra venstre): Citatplakat.dk, MTM Service og TD Byg. Se mere om de nominerede her.
MTM Service årets iværksætter 2019

Formand for Næstved Erhvervsforening, Torben Johansen, lykønsker Årets Iværksættere 2019: MTM Service. MTM Service er en servicevirksomhed inden for rengøring, vinduespolering og ejendomsservice for erhvervslivet – etableret i 2015 af Martin Rowland Sørensen (tv.) og Thomas Rune (th.). Virksomheden oplever en stærk vækst og har i 2017-18 tredoblet sin årsomsætning til nu 16 mio. kr. Der er aktuelt 40 medarbejdere.

Næstveds borgmester Carsten Rasmussen holder nytårstale for en proppet sal med 300 erhvervsfolk i Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved.

Næstved Erhvervsforenings formand, Torben Johansen, holder nytårstale ved årets Nytårskur 2019 i Næstved.

Forfatter og TV-vært Mikael Kamber tryllebandt publikum med sit indlæg om at skrue op for arbejdsglæden. Mikael Kamber er kendt fra TV2 Nyhederne, men han har også en uddannelse inden for positiv psykologi og holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ligesom han har skrevet bøgerne “STÆRKERE” og “Vi er bedst, når vi er glade”.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse