Bliv klar til at sælge

Har du sikret din virksomheds fremtid ved at overveje, hvem der skal drive den videre efter dig? Næstved Erhverv holder i samarbejde med Erhvervshus Sjælland og rådgivere fra konsulenthuset CNSLT en gratis workshop 12. maj kl. 08.00-10.45 hos CNSLT på Axeltorv 5. Her kan du få svar på de mange spørgsmål, der melder sig, når du skal sikre fremtiden i din virksomhed.

Grundig vejledning sikrede Karstens ejerskifte

Og det er rigtig vigtigt at forberede et ejerskifte grundigt. Det fortæller Karsten Drostgaard, der fik hjælp af rådgiverne fra CNSLT, da han i 2018 solgte Hårdttrælasten i Haslev. En virksomhed han havde bygget op fra bunden, og som han i 16 år stod i spidsen for.  

”Det var jo mit hjertebarn, så det var vigtigt for mig, at jeg fandt nogle købere, der kunne drive det videre i den rette ånd,” fortæller han og uddyber:

”Men jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte eller slutte. Derfor var det altafgørende, at jeg fik hjælp og vejledning, så processen var velorganiseret og tilrettelagt, og så vi fik samlet de vigtigste informationer til en kommende køber. Samtidig fik jeg et overblik over, om jeg ville få gæld med derfra, og hvad der var den rigtige pris for virksomheden.”

Det var alt sammen med til at give en tryghed og sikre virksomhedens overlevelse.   

Du kan sikre et succesfuldt ejerskifte

Den rette planlægning, sparring og viden om processen er altafgørende, og det er en forberedelse, der allerede gerne må begynde 5-10 år, inden du skal i gang med at sælge din virksomhed.

”En velplanlagt og velstyret proces er erfaringsmæssigt et godt grundlag for at sikre et succesfuldt ejerskifte for både den gamle og den nye ejer. Det at gøre virksomheden klar er desuden afgørende for at få en god pris. Ligesom det er med til at gøre ejerlederen mentalt godt forberedt – også på tiden efter ejerskiftet,” forklarer partner i CNSLT Ove Høilund. 

Det er noget af det, deltagerne kommer til at dykke ned i til workshoppen 12. maj. Det er et efterspurgt arrangement, så der er få pladser tilbage.   Læs mere og tilmeld dig her: https://naestvederhverv.dk/arrangementer/ejerskifte/

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse