Butik Saint Clair: Nethandel er den eneste vej frem

Indehaver Trine Skaarup fra Saint Clair

Saint Clair er en butik med egen import af tøj fra Paris. Den eksklusive butik åbnede i maj 2015 på adressen Ramsherred 9, 4700 Næstved. I februar 2016 åbnede butikkens webshop. Indehaver Trine Skaarup har på under et år formået at få 7.500 følgere på Facebook, og hun sender varer til kunder på Falster, i København, Jylland, Fyn og Malmø.

Trine Skaarup har tilmeldt sig alle de moduler i Google Workshops, som Næstved Erhverv i samarbejde med ZBC tilbyder gratis til alle virksomheder i Næstved i april og maj 2016.
– Man er nødt til at følge med tiden. Jeg kan se, at rigtig meget handel foregår på nettet, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg tror, at nethandel er den eneste vej frem for detailhandlen. Det handler om, at vi ikke har tid til at gå i butikker. Jeg kender det jo fra mig selv. Som selvstændig er der bare ikke nok timer i døgnet, så jeg handler selv rigtig meget online, siger Trine Skaarup.

Facebook er ikke nok
Saint Clair har fået mange svenske kunder i forbindelse med afholdelse af VM i håndbold i Næstved sidste år. Men også butikkens online tilstedeværelse giver kunder fra andre områder end Næstved.

Trine Skaarup fra Saint Clair deltager i Næstved Erhvervs Google Workshops
Indehaver Trine Skaarup fra tøjbutikken Saint Clair synes, det er vigtigt at se sit kundegrundlag som større end Næstved og omegn.

– Som butik er det vigtigt at kunne se sin kundegruppe som større end Næstved og omegn. Jeg ser Facebook som min markedsføringskanal, hvor jeg kan lede kunderne over i min webshop. Mine følgere på Facebook har længe efterspurgt en webshop. De har set alt mit tøj på min Facebook-side og er blevet inspireret, fortæller Trine Skaarup.

LÆS OGSÅ: Næstveds virksomheder skal have mere fokus på digital strategi

Værd at bruge tid på
Selvom Trine Skaarup har både hjemmeside, webshop og Facebook godt på plads, så er hun sikker på, at deltagelse på de gratis Google workshops er tid givet godt ud.
– Det er helt sikkert værd at bruge tid på. Man kan altid lære noget nyt, og så er det også vigtigt at sparre med andre, da det er godt at få nogle nye indgangsvinkler på det, man selv har arbejdet med. Så man ikke sidder fast i sit eget møllehjul, siger Trine Skaarup.

Besøg Saint Clairs hjemmeside

Tilmeld dig de næste Google Succes Online-moduler her.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse