Digital forretningsudvikling

GRIB DEN DIGITALE UDVIKLING OG TRÆF GODE BESLUTNINGER FOR DIN VIRKSOMHED OG DIN BUNDLINJE

Digitalisering er et afgørende konkurrenceparameter

Derfor har vi sammensat et gratis digitaliseringstilbud som kan tilrettelægge ud fra dine behov

Få et overblik over vores forskellige tilbud herunder:

Møde om digitale forretningsudvikling

Vi tilbyder i samarbejde med Erhvervshus Sjælland et forløb, der stiller skarpt på implementering af ny it i din virksomhed. Du får et skræddersyet forløb med udgangspunkt i dine behov. Sammen identificerer vi oplagte steder at digitalisere, og vi hjælper dig videre, så du kan komme i mål.

Få adgang til udviklingspuljer og projektstøtte til digitalisering

Vi hjælper med at søge midler til dine digitale projekter. Fx gennem programmet SMV:Digital hvor virksomheder kan søge enten 25.000 eller 100.000 kroner til digital omstilling eller e-handel. Vi vejleder om dine muligheder for tilskud og hjælper dig med at skrive en god ansøgning. Læs mere her

Få privat rådgivning

Næstved Erhverv har et samarbejde med lokale it-virksomheder om 2 timers gratis, indledende rådgivning baseret på dit digitale projekt. Læs mere her

Få hjælp fra studerende

Gennem konceptet www.arbejdskraftalliancen.dk har Næstved Erhverv et tæt samarbejde med relevante uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper både med at søge studentermedhjælpere og praktikanter eller udvikle projektsamarbejder med uddannelsesinstitutionerne baseret på dine ønsker og behov.

Udvikling af medarbejderes og lederes kompetencer

Vi hjælper dig med at finde relevante forløb og kurser, som kan udvikle dine egne og dine medarbejderes kompetencer. Vi hjælper også med at identificere relevante støtteordninger til kompetenceudvikling og evt. at finde en vikar i perioden. Dette sker gennem www.arbejdskraftalliancen.dk.

Vil du høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte Dennis og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med salg og markedsføring!

Kontakt Dennis Lisner Thyssen på 5588 5248 eller dlt@naestvederhverv.dk

Dennis Thyssen

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt mig!

Tlf. +45 55 88 52 48

E-mail: dlt@naestvederhverv.dk

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuel viden inden for erhvervslivet, invitationer til arrangementer og meget mere!

JA TAK