EKSPORT TIL CANADA


Danmarks generalkonsul i Canada besøger Næstved

Overvejer du, om din virksomhed skal ind på det canadiske marked? Så har du denne dag en enestående chance for at komme og høre om mulighederne, når Danmarks generalkonsul i Canada, Niels Tanderup Kristensen, gæster Næstved Erhverv.

Niels Tanderup Kristensen vil fortælle om danske forretningsmuligheder i Canada samt om handelsaftalen imellem EU og Canada. Det danske handelskontor arbejder både sektor- og klyngefokuseret, hvilket skaber grobund for at hjælpe din virksomheds produkter ind på det canadiske marked.

Generalkonsulen giver også et bud på, hvordan de økonomiske og kommercielle udviklingstræk i Canada kan gavne netop danske interesser i en økonomisk højkonjunktur. Niels Tanderup Kristensen er Danmarks generalkonsul i Canada. Han leder Eksportrådet, som har base i Toronto. Eksportrådet i Canada betjener hvert år mere end 200 danske virksomheder og hjælper dem med at etablere sig på det canadiske marked. Niels Tanderup Kristensen har en baggrund fra EU-kommissionen og Dansk Industri.

Vel mødt til en spændende eftermiddag!

Hent invitation og program her (PDF)

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt Lars Schak på 5588 5217 eller lsc@185.221.37.131


Ved tilmelding giver man samtidig Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.