DIGITAL MARKEDSFØRING


Tips og tricks du kan gå lige hjem og bruge

Synergi Reklamebureau Webbureau og Næstved Erhverv har inviteret en af Danmarks dygtigste eksperter i digital markedsføring til at komme og give sine fif til at få flere kunder i forretningen. Hans navn er Peter Schjødt, og han har bla. hjulpet Linse Kessler med at sælge 23.000 billetter til Linses Talkshow – uden at bruge en krone i markedsføring.

Når en potentiel kunde bliver stimuleret til at købe et af jeres produkter eller ydelser, har I så styr på den rejse de begiver sig ud på, og de krav de stiller til jer?

I dag starter 90% af brugerne købsrejsen på digitale medier – lige meget, om de ender med at købe i en fysisk butik, online eller ringer til en sælger. Hvis man som virksomhed, BTB eller BTC, lille eller stor, ikke har styr på den rejse, vil der være lang vej til et salg.

Deltagelse er gratis. Hent invitation som PDF her


Program

18.00 Velkomst: Sandwich og bar

18.15 Præsentation af Næstved Erhverv, v/direktør Rasmus Holst-Sørensen

18.20 KØBSREJSEN: Inspirationsforedrag af Peter Schjødt (se video)

Før køb: Hvordan dukker I op i “det digitale call center”, hvor brugerne ofte starter købsrejsen: Google, Youtube, Facebook, LinkedIn og Instagram.

Under køb:Hvad stiller brugerne af krav til indhold på jeres website/shop på den digitale købsrejse, og hvordan vil det rette indhold sikre jer bedre placeringer i “det digitale call center”. Vi ser også på, hvad I gør med de 96-98% af brugerne, der ikke køber eller kontakter jer.

Efter køb: Vi gennemgår helt konkret eksempler på, hvordan I styrker jeres kommunikation på sociale medier og nyhedsbreve, og dermed er I bedre klædt på i kampen om kunderne, og I kan minimere jeres budgetter til betalt markedsføring.

19.20 Spørgsmål og dialog, med Peter Schjødt

19.50 Kaffe og kage

20.00 Sådan gør vi: Indlæg med Simply Good Coffee v/Stina Perriard Blichfeldt og Brotorvets Cykler v/Rikke Jensen

20.20 Opsamling på aftenen

20.30 Tak for i dag


Der er ikke flere ledige pladser til arrangementet. Ønsker du at komme på ventelisten? Du er velkommen til at kontakte Mette Østergaard på 55 88 52 55, eller moe@185.221.37.131

Tilmelding

Denne event er fuldt booket.