SEMINAR OM ERHVERVSSTØTTE


Søg penge til projekter i din virksomhed

Næstved Erhverv arbejder for at styrke kendskabet til de offentlige erhvervsprogrammer. Derfor indbyder vi alle interesserede til et seminar om finansiering af udviklingsprojekter.

Der findes en lang række ordninger i EU, ministerier/styrelser og de nordiske institutioner, der støtter udviklingsprojekter i virksomheder. Det er meget forskelligt, hvem der får penge fra ordningerne – og hvem der overhovedet kender til dem.

Seminaret præsenterer nogle af de mest relevante ordninger. Der vil være oplæg af repræsentanter for ordningerne med adgang til at tale med dem på tomandshold. De muligheder, der præsenteres, falder inden for følgende to temaer:

Produktion og teknologi. Der findes ordninger, der relaterer sig til virksomheders udvikling af ny teknologi og optimering af produktionsprocesser. Det drejer sig blandt andet om InnoBooster under Innovationsfonden, der støtter produktudvikling i virksomheder, teknologimidlerne i EU og programmet Scale-up Denmark med sparring om finansiering af vækstprojekter.

Eksport og internationalisering. For virksomheder, der vil i gang med eksport og internationale projekter, er der også hjælp at hente. Nordisk Projekteksportfond giver støtte til markedsundersøgelser uden for EU, Trade Council tilbyder tilskud til rådgivning om eksport og Danmarks Eksportkredit har finansierings- og forsikringsløsninger til eksport.

Se detajeret program som PDF

PROGRAM

14.00 Velkomst
v/ Næstved Erhverv

14.10 Udviklingsprojekter – erfaringer med de offentlige erhvervsprogrammer
v/ Lasse G. Staal, adm. direktør i Addifab, Jyllinge

14.40 Tema 1 – Produktion og teknologi

15.50 Netværkspause
Mulighed for på tomandshold at møde repræsentanter for de forskellige programmer.

16.20 Tema 2 –  Eksport og internationalisering

17.30 Afrunding
v/ Næstved Erhverv

Der bydes efterfølgende på en sandwich og forfriskning.
Endnu engang mulighed for at møde repræsentanterne for de forskellige programmer på
tomandshold.

Se detajeret program som PDF


Ved tilmelding giver man Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores persondatapolitik

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.