STUDIETUR OM 3D-PRINT TIL KOLDING


Tag med til Kolding og få indblik i 3D-print

Næstved Erhverv og Slagelse Erhvervscenter kan nu tilbyde industrivirksomheder en halvdags studietur til Kolding – hjembyen for videncentret NextTech, der har nogle af de nyeste og mest professionelle 3D-printere i Danmark. Studieturen giver dig indsigt i, hvad 3D-print kan bruges til og dermed et beslutningsgrundlag for de videre overvejelser i din virksomhed.

I Kolding besøger vi NextTech, der giver en briefing om 3D-print og en demonstration af de mange 3D-printere i videnscentret. Herefter besøger vi Alfa Lavals virksomhed i Kolding, der fortæller om deres erfaringer med 3D-print og giver en rundvisning i produktionen.

Turen henvender sig til industri- og produktionsvirksomheder med adresse i Næstved og Slagelse kommuner. Vi har arrangeret fælles transport i bus, og deltagelse i studieturen er gratis. Undervejs i programmet er arrangørerne vært for en sandwich og forfriskning.

Hent din invitation her (PDF)

Program

14.00 Afgang fra Næstved Kommune, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved. Gratis parkering – bemærk, at visse p-pladser har en tidsbegrænsning. Bussen afgår kl. 14.00 sharp – kom gerne 10 minutter inden afgang.

14.40 Opsamling i Slagelse. Mødested: Bilka, Idagårdsvej 1, 4200 Slagelse.

16.00 Ved Vissenbjerg-frakørslen på Fyn stiger vores værter fra Kolding ombord i bussen, og de giver under kørslen Vissenbjerg-Kolding en introduktion til 3D-printning og NextTech.

16.30 Ankomst til: NextTech, Tvedvej 7, 6000 Kolding.

16.30-17.45 Besøg hos NextTech, hvor vi i mindre hold bliver vist rundt og får demonstreret forskellige 3D-printere og deres anvendelsesmuligheder i industrien.

18.00- 19.30 Efter en kort kørsel ankommer vi til Alfa Lavals lokale produktion (Albuen 31, 6000 Kolding). De har erfaring med brug af 3D-printning og giver først en briefing – under hvilken, der serveres en sandwich og forfriskning. Herefter får vi en rundvisning i deres produktion.

19.30 Afgang fra Kolding.

21.20 Ankomst til Slagelse.

22.00 Ankomst til Næstved.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.