RAKETVÆKST FORRETNINGSUDVIKLING 2018


RaketVækst – et forretningsudviklingsforløb for de ambitiøse

Næstved Erhverv tilbyder ambitiøse virksomheder deltagelse i et eksklusivt, skræddersyet kursusforløb med fokus på vækst. Kurset hedder RaketVækst og foregår i samarbejde med Væksthus Sjælland i tre dage den 7.-9. november 2018 som internat. Kurset er henvendt til alle ambitiøse virksomheder i Næstved kommune.

LÆS OGSÅ: RaketVækst har givet min virksomhed retning

Måske har du selv startet virksomheden for 5-6 år siden, og nu er du klar til at komme ud over den der grænse, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder?

Tilmeld dig nederst på siden

Undervisningen er intens og konkret omkring lige præcis din virksomhed. Prisen er nonprofit kr. 4.500,- ekskl. moms og dækker alle omkostninger undtagen egen transport til og fra internatet, som er kursusstedet Johanneberg.

Hent pdf med invitation og detaljer om RaketVækst 2018

Det faste program, der foregår i plenum handler om målsætninger, strategier og handlingsplaner. Det handler om kunder, salg, markedsføring og professionelle indspark til din virksomhed. Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor vi tager fat i netop de emner, som du ellers arbejder mest med eller har udfordringer eller muligheder indenfor.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder

Kurset er fyldt op. For at komme på venteliste kontakt chefkonsulent Lars Schak, Næstved Erhverv på Email: lsc@185.221.37.131 eller telefon: 55 88 52 17

LÆS OGSÅ: RaketVækst har givet min virksomhed retning


Ved tilmelding giver man samtidig Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.