RAKETVÆKST 2019


RaketVækst – et forretningsudviklingsforløb for de ambitiøse

Næstved Erhverv tilbyder ambitiøse virksomheder deltagelse i et eksklusivt, skræddersyet kursusforløb med fokus på vækst. Kurset hedder RaketVækst og foregår i samarbejde med Erhvervshus Sjælland i tre dage den 28. – 30. august 2019 som internat. Kurset er henvendt til alle ambitiøse virksomheder i Næstved kommune.

LÆS OGSÅ: RaketVækst har givet min virksomhed retning

Måske har du selv startet virksomheden for 5-6 år siden, og nu er du klar til at komme ud over den der grænse, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder?

Undervisningen er intens og konkret omkring lige præcis din virksomhed. Prisen er nonprofit kr. 4.500,- ekskl. moms og dækker alle omkostninger undtagen egen transport til og fra internatet, som er kursusstedet Johanneberg.

Hent pdf med invitation og detaljer om RaketVækst 2019

Det faste program, der foregår i plenum handler om målsætninger, strategier og handlingsplaner. Det handler om kunder, salg, markedsføring og professionelle indspark til din virksomhed. Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor vi tager fat i netop de emner, som du ellers arbejder mest med eller har udfordringer eller muligheder indenfor.

Kontakt chefkonsulent Lars Schak, Næstved Erhverv på Email: lsc@naestvederhverv.dk eller telefon: 55 88 52 17

LÆS OGSÅ: RaketVækst har givet min virksomhed retning


Ved tilmelding giver man samtidig Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.