Raketvækst 2021


RaketVækst – et forretningsudviklingsforløb for de ambitiøse

Næstved Erhverv tilbyder ambitiøse virksomheder at deltage i et eksklusivt, skræddersyet kursusforløb med fokus på vækst. Kurset hedder RaketVækst og foregår i samarbejde med Erhvervshus Sjælland i tre dage den 3. – 5. marts 2021 som internat.

Kurset er henvendt til alle ambitiøse virksomheder i Næstved kommune.

Måske har du selv startet virksomheden for 3-4 år siden, og nu er du klar til at komme ud over den grænse, hvor du går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform?

Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder?

Så kan du få de rigtige redskaber på RaketVækst.

Sådan foregår det

Undervisningen er intens og konkret omkring lige præcis din virksomhed. Prisen er nonprofit kr. 4.500,- ekskl. moms og dækker alle omkostninger undtagen egen transport til og fra internatet, som er kursusstedet Johanneberg.

Hent pdf med invitation og detaljer om RaketVækst 2021

Det faste program, der foregår i plenum, handler om målsætninger, strategier og handlingsplaner.

Det handler om økonomi, forretningsudvikling, organisering, markedsføring, salg og professionelle indspark til din virksomhed.

Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor vi tager fat i netop de emner, som du arbejder mest med, som skaber udfordringer for dig og din virksomhed, eller hvor du har særlige muligheder.

Vil du høre mere?

Så kontakt erhvervskonsulent Dennis Thyssen, Næstved Erhverv på email: dlt@naestvederhverv.dk eller telefon nr.: 55 88 52 48

LÆS OGSÅ: RaketVækst har givet min virksomhed retning


Tilmelding

Der er begrænset antal pladser. Tilmeld dig ved at kontakte erhvervskonsulent Dennis Thyssen på dlt@naestvederhverv.dk eller telefon 55 88 52 48

Ved tilmelding giver du samtidig Næstved Erhverv dit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.