RAKETVÆKST DETAILHANDEL 2018


Har du brug for ny viden og handlingsplaner til at udnytte og tilpasse dig den moderne detailhandel?

RaketVækst Detail er et skræddersyet forløb målrettet etablerede detailvirksomheder. Virksomheder med ambition om at målrette og styrke deres indsats i den moderne – og i høj grad digitale – detailhandel.

Du får værktøjer og inspiration til at drive en succesfuld virksomhed i dagens og morgendagens detailhandel.

RaketVækst Detail udbydes i samarbejde med Væksthus Sjælland som et tredages internat. Kurset er henvendt til alle ambitiøse detailvirksomheder i Næstved kommune. Undervisningen er intens og konkret omkring lige præcis din virksomhed. Prisen er kr. 2.900,- ekskl. moms og dækker alle omkostninger undtagen egen transport til og fra Musholm, Musholmvej 100, 4220 Korsør.

Program

Det faste program, der foregår i plenum handler om målsætninger, strategier og handlingsplaner. Det handler om kunder, salg, markedsføring og professionelle indspark til din virksomhed. Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor vi tager fat i netop de emner, som du ellers arbejder mest med eller har udfordringer eller muligheder indenfor.

Hent invitation og program her (PDF)

For at deltage i RaketVækst Detail skal du genkende en eller flere udfordringer inden for: Omsætning, likviditet og bundlinje // Internethandel // Forretningsudvikling// Kundeportefølje og marked // Markedsføring og salg// Medarbejdere og organisationen // Rådgivere, sparringspartnere, bestyrelse // Konkurrenter, leverandører og deres priser // Administration, lagerstyring, IT og økonomistyring mv. // Mål på både kortog længere sigt // Strategi og konkrete handlingsplaner

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder
Ring eller skriv til erhvervskonsulent Mette Østergaard, Næstved Erhverv
Email: moe@185.221.37.131
Telefon: 55 88 52 55


Ved tilmelding giver man Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores persondatapolitik

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.