Workshop om strategi, ledelse og rekruttering


Løft virksomheden til næste niveau

Deltag i vores workshop for ejerledere torsdag den 10. juni og få sparring og konkrete værktøjer til, hvordan du løfter virksomheden til det næste vækstniveau.

Workshoppen sætter særligt fokus på, hvad du som ejerleder kan gøre inden for strategiudvikling, ledelse, rekruttering og medarbejderinddragelse.

Underviserne er Anders Moestrup og Lene Bakgaard fra Mobako, som begge har mange års erfaring med at drive succesfulde udviklingsprocesser og rådgive ejerledere om strategi, ledelse og organisationsudvikling.


Som deltager får du:

1) Heldagsworkshop på Ressource City. Workshoppen er startskuddet til at løfte dig og din virksomhed ud af driften med fokus på ledelse, medarbejderudvikling og rekruttering.

2) Sparring med Erhvervshus Sjælland. Fremadrettede vækstambitioner, udfordringer og fremadrettede initiativer kortlægges.

3) En økonomisk håndsrækning til virksomhedens udvikling. Efter workshoppen får du en unik mulighed for at udvikle virksomheden. Få eksempelvis 50% i tilskud til køb af privat rådgivning gennem indsatsen smv PRO (helt op til 100.000 kr. i tilskud).


Program

08.00 – 9.00: Velkommen
Præsentation, program og forventningsafstemning.

09.00 – 12.00: Kompetenceudvikling i din virksomhed
Vi sætter fokus på vigtigheden i at have interne kvalificerede ressourcer – både i form af dygtig ledelse og dygtige medarbejdere. Vi inspirerer samtidig til, hvordan du kan udvikle og opkvalificere din medarbejderes kompetencer – set i lyset af Covid-19.

12.00 – 12.45: Frokost

12.45 – 14.00: Rekruttering – hvordan finder du den rigtige medarbejder?
Vi dykker ned i, hvad du kan gøre for at finde den rigtige medarbejder i første hug – og dermed undgå fejlrekruttering. Vi arbejder med metoder og fremgangsmåder i forbindelse med ansættelser.

14.00 -15.45: Hvordan undgår du at blive fanget i daglig drift?
Vi arbejder med, at du som ejerleder bliver opmærksom på, hvad der er de top-tre vigtigste områder at have fokus på i forhold til virksomhedens aktuelle strategi.

15.45 – 16.00: Afslutning
Opsamling og fokus på næste skridt i virksomhedens udvikling i samarbejde med Erhvervshus Sjælland.

Hent pdf med invitation og detaljer her


Deltagelse

Erhvervshus Sjælland og Næstved Erhverv følger de enhver tid gældende
retningslinjer anvist af Sundhedsstyrelsen for at begrænse smitten af Covid-19.

Læs mere om covid-19 forholdsreglerne ved fysisk fremmøde her


Tilmelding

Tilmeld dig HER

Ved tilmelding giver du samtidig Næstved Erhverv dit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.