STUDIETUR TIL KIEL


Få indsigt i Tysklands industrielle udvikling

Efterårsarrangementet i Næstved Erhvervs industrinetværk er en studietur, der skal gøre os lidt klogere på den industrielle udvikling i vores store naboland, Tyskland.

Studieturen går til Kiel, den største by i delstaten Slesvig-Holsten. Det er et område med en del større virksomheder inden for det maritime område, maskiner og teknisk udstyr, ligesom der er mange mindre industrielle underleverandører.

Vi får i Kiel et par oplæg om områdets erhvervsmæssige og industrielle udvikling, ligesom programmet byder på to virksomhedsbesøg, hvor der præsenteres erfaringer ud fra to forskellige fokuspunkter. Det drejer sig om medico virksomheden Stryker Trauma (fokus på digitalisering) og kraftvarmeværket Küstenkraftwerk (fokus på produktionsflow).

Turen gennemføres med fælles transport i bus og ventes at få 50 deltagere. Programmet i Kiel foregår på engelsk og afholdes i samarbejde med de tre erhvervsråd i henholdsvis Kiel og de to tilstødende amter Plön og Rendsburg-Eckernförde.

Deltagelse i turen retter sig primært mod repræsentanter for industrivirksomheder. Der er Der er 50 pladser (bussens kapacitet), som besættes efter først-til-mølle-princippet. Der opkræves en deltagerpris på 500 kr. ekskl. moms, der går til at dække udgifterne til transport.

Se program som PDF


Ved tilmelding giver man Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores persondatapolitik

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.