Virtuel rådgivercafé


Book en gratis tid og få svar på dine spørgsmål fra f.eks. et pengeinstitut, en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller en markedsføringsekspert.

Tirsdag den 20. april inviterer Næstved Erhverv til virtuel rådgivercafé.

Rådgivercaféen er for dig, der skal starte virksomhed op eller har en virksomhed i Næstved kommune.

Du kan booke en gratis tid hos en enkelt rådgiver eller flere, hvis du ønsker det. Rammen er 30 minutters gratis rådgivning hos de enkelte rådgivere.


Book en tid hos

Du kan booke 30 minutter hos hver af de fem rådgivere:

Advokaten: Thomas Colstrup er advokat og partner i Advodan Næstved med særligt fokus på erhvervs- og ejendomsrådgivning. Thomas rådgiver blandt andet om kontraktforhold, nødvendige ændringer i selskabsforhold (stiftelse af selskaber, ændringer i koncernforhold, ejeraftaler, fusioner, spaltninger) samt om køb og salg af virksomheder.

 

Bankrådgiveren: Torben Westen fra Sparekassen Sjælland har speciale i opstart, udvikling og strategi. Få svar på spørgsmål omkring forretningsudvikling og finansiering af virksomheden – herunder krav til egenkapital og muligheder for banklån, realkreditlån, factoring eller øvrige finansieringskilder.

 

Revisoren: Matin Bech Ø. Jensen er statsautoriseret revisor og partner hos KvalitetsRevision i Næstved. Martin rådgiver om opstart af virksomhed, bogføring, regnskab, skat, omstrukturering og generationsskifte og meget andet. Martin kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din virksomhed, optimere din forretning og skabe en bedre bundlinje.

 

Marketingeksperten: Thomas Bagger Hansen er ejer og direktør i Synergi Reklamebureau Webbureau. Thomas rådgiver i kommunikation og markedsføring. Han hjælper dagligt deres kunder med at træffe de rigtige beslutninger i forhold til offline markedsføring (logodesign, brochurer, skilte m.m.) og online markedsføring (hjemmesider, sociale medier m.m.)

 

Forretningsudvikleren: Jette Mølholm fra Funding2Learn har knapt 20 års erfaring og rådgiver om organisationsudvikling inden for strategi, ledelse, projektstyring og innovation. Jettes specialområde er støtteordninger til at finansiere skræddersyede udviklingsforløb.


Deltagelse

Som deltager skal du være velforberedt og have spørgsmål, samt relevante elektroniske dokumenter klar, til den enkelte rådgiver.

Sørg for at sidde klar foran din pc, hav din telefon tændt og være klar med papir og kuglepen. Når det bliver din tur, bliver du kontaktet af én af rådgiverne.

Du kan tilmelde dig her

Der er tilmeldingsfrist mandag den 19. april kl. 12.00.

Ved manglende fremmøde uden afbud, opkræves et ”No show-fee” på 200,- plus moms.

Kan du ikke deltage tirsdag den 20. april?  Fortvivl ikke – vi holder Rådgivercafe igen torsdag den 27 maj, kl. 13.00-16.00 – læs mere og tilmeld dig her 


Ved tilmelding giver man Næstved Erhverv sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores persondatapolitik