Første nominerede til Iværksætterprisen

Første nominerede til Iværksætterprisen

Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv har nomineret 3 virksomheder til Iværksætterprisen 2023. hvem der vinder afsløres til nytårskuren d. 19/1. Hvis du ikke har tilmeldt dig Nytårskuren endnu, så kan du gøre det her.

Den første ud af tre virksomheder som er nomineret til Iværksætterprisen og som vi gerne vil præsentere, er Remisen Næstved. Remisen er et iværksætterhus for unge iværksættere, hvor du for et overskueligt beløb kan leje dig ind i et fysisk miljø med andre iværksættere, men hvor du samtidig også kan få rådgivning og støtte til at løbe din egen virksomhed i gang.

Projektet blev startet i gang af Jakob Spodsbjerg i selskab med andre unge iværksættere tilbage i 2018 og hurtigt fik de også Jacob Britze med på holdet. Jacob og Jakob ses på billedet.

I dag tjener Remisen penge på at køre forskellige mentorforløb specifikt strikket sammen til unge iværksættere, som ønsker at starte egen virksomhed uden forudgående erfaring. De ansatte i Remisen rådgiver både de unge ud fra deres egne erfaringer men trækker også på dygtige eksterne rådgivere fra f.eks. Advodan og Beierholm.

Oprindelig var Remisen tænkt som et projekt rettet imod iværksættere fra Næstved området, men i dag har Remisen også stor succés med at lave online iværksætter-forløb. Disse forløb har kunder fra hele landet og ifølge Remisen selv er det hér at vækstpotentialet ligger.

Jacob og Jakob er glade for nomineringen til Iværksætterprisen: ”Som iværksættere har du tit følelsen af at stå helt alene. Derfor er det så rart at opleve en anerkendelse af, at man rent faktisk gør det godt!”

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse