Godt gået af ingeniørvirksomheden NordInvent Aps

NordInvent Aps kører deres egen Crowdlending kampagne gennem firmaet Makari for at kunne finansiere deres nye bæredygtige maskine. Næstved Erhverv kan også hjælpe dig videre, hvis du søger funding. 

Hvordan kan man genanvende og skabe nye produkter af madaffald? Det har NordInvent Aps fundet en løsning på med deres nye patenteret maskine, der er blevet udviklet i samarbejde med Rodeé Aps. Maskinen kan for eksempel omdanne rejeskaller til skaldyrsfond, olier til kosmetik og kosttilskud af tørstof.   

Lars Ingolf Hansen og Marianne Hansen, stifterne af NordInvent, søger nu crowdfinansiering på 1,3 mio. kroner på Makari – Sustainable Crowdlending til at producere to maskiner og optimere deres værkstedsfaciliteter.
29 % af beløbet er lige nu finansieret. Du kan følge udviklingen her og også blive en del af finansieringen.

Efterspørgslen på NordInvents nye maskine er allerede stor både i ind- og udland, bl.a. fra Kroatien, Ukraine og Kenya.

Søger du funding til et bæredygtigt projekt?
Hos Næstved Erhverv kan vi hjælpe virksomheder med at afdække og skabe kontakten til forskellige finansieringsmuligheder, som vi også har gjort i dette tilfælde.

Kontakt senior erhvervskonsulent Rune Lerke på tlf. 2992 4033 eller e-mail: myler@naestvederhverv.dk, hvis du også søger funding til bæredygtigt projekt.  

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse