Gør din virksomhed klar til salg

Nyt forløb med en gratis workshop og efterfølgende rådgivning skal være med til at sikre, at du som ejerleder kommer godt igennem et ejerskifte. En god proces er nemlig afgørende for at få en god salgspris, og at sikre de bedste forhold for medarbejderne og virksomheden efterfølgende. 

Hvordan sikrer du, at din virksomhed kan blive drevet godt videre af en ny ejer?

Næstved Erhverv holder i samarbejde med Erhvervshus Sjælland og rådgivere fra konsulenthuset CNSLT en gratis workshop torsdag 27. januar kl. 08.00-10.45 på Axeltorv 5 for ejerledere.

Her kan du som ejerleder få svar på spørgsmål som: Tør jeg sælge min virksomhed? Hvad er en attraktiv køber? Og hvad gør jeg, fra virksomheden er solgt, til jeg slipper den helt?

En god salgspris

Workshoppen er et nyt tiltag, fordi det er et område, det er vigtigt at sætte særligt fokus på i forhold til at sikre, at de lokale virksomheder klarer sig godt igennem et ejerskifte. 

”En velplanlagt og velstyret proces er erfaringsmæssigt et godt grundlag for at sikre et succesfuldt ejerskifte for både den gamle og den nye ejer,” forklarer partner i CNSLT Ove Høilund og uddyber:  

”Det at gøre virksomheden klar er desuden afgørende for at få en god pris. Ligesom det er med til at gøre ejerlederen mentalt godt forberedt – også på tiden efter ejerskiftet.” 

Et fortroligt rum med erfarne rådgivere

Workshoppen henvender sig til lokale virksomheder, der har mere end tre ansatte, og som skal skifte ejer inden for de næste 10 år. Det hele kommer til at foregå i et fortroligt rum med de erfarne rådgivere fra CNSLT og andre ejerledere.  

”Vi har valgt at holde det som en workshop, fordi det er givende, at man møder andre, der står i lignende overvejelser. Det er et rigtig vigtigt emne. Men det kan også være svært at komme i gang med at tage stilling til. Derfor kan det være rart at møde andre, der står samme sted som en selv,” siger erhvervskonsulent i Næstved Erhverv Dennis Lisner Thyssen.

Efter workshoppen har du mulighed for at booke fire timers gratis rådgivning med en rådgiver, hvor du kan gå mere i dybden med din egen planlægning.  

Du kan se programmet for workshoppen og melde dig til her

Rådgiverne fra CNSLT Ove Høilund, Lars Glasow Carlsen, Richard Løwe og Preben Majdahl Nielsen deler ud af deres store viden om at komme godt igennem et ejerskifte.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse