Hjælp os med at gøre Næstved mere synlig i Odense og København

Næstved Erhverv og Næstved Kommune deltager i Karrieredagene i Odense torsdag den 7. marts 2019 og i København fredag den 8. marts 2019. Vi vil rigtig gerne vise Næstveds mange spændende arbejdspladser frem for de tusindvis af besøgende, og vi håber, du vil støtte op og hjælpe med til at gøre Næstved synlig.

Vil du og din virksomhed være med til at promovere Næstved over for studerende i Odense og København?

Har du ledige stillinger, som kunne være interessante for universitets-studerende, der er ved at afslutte deres uddannelse eller som gerne vil i praktik?

Og vil du gerne vise din virksomhed frem som en mulig fremtidig arbejdsplads?

Send os dit materiale, så tager vi det med og viser de spændende job-muligheder og virksomheder frem på Karrieredagene den 7. og 8. marts 2019.

Karrieredagene foregår hen over foråret i Danmarks største studiebyer, og Næstved Kommune er i år gået sammen med Kalundborg, Sorø, Vordingborg, Ringsted og Slagelse om at have en fælles stand i Odense Dok5000 (1.500 besøgende) og i Forum i København (2.500 besøgende), hvor vi sammen viser området frem som et godt sted at flytte til.

Send eller kom og aflever dit materiale til:

Erhvervskonsulent Dennis Lisner Thyssen
Næstved Erhverv
Sct. Peders Kirkeplads 14 B
4700 Næstved
Email: dlt@naestvederhverv.dk 
Direkte telefon: 55 88 52 48

Vi håber, du vil støtte op om at gøre Næstved synlig – også selvom du måske ikke lige i øjeblikket står og mangler medarbejdere.

Vi modtager materiale indtil onsdag den 6. marts 2019.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse