SUCCESFULD SOFTWAREVIRKSOMHED PÅ VÆKSTFABRIKKEN

I efteråret 2011 kontaktede Troels Løve Hannecke Vækstfabrikkerne, for at høre om konceptet. Troels startede i 2007 softwarevirksomheden Supeo, der bl.a. beskæftiger sig med software systemer, projektledelse og generel projektering af IT relaterede projekter til transport sektoren.

På et møde med lokal projektleder i Vækstfabrikken Næstved, Mette Østergaard, blev der hurtig enighed om, at Troels og Supeo passede godt ind i Vækstfabrikkens koncept, der tilbyder strukturerede rammer for ambitiøs forretningsudvikling. Som en del af konceptet fik Troels tilknyttet Torben Kristensen fra Vækstfabrikken som vækstkonsulent.

Torben Kristensen fungerede som Troels’ faste sparringspartner og sammen har de to været hele vejen rundt om virksomheden: produktportefølje, prissætning, forretningsmodel, potentielle kunder, nye produkter, nye kunder og ikke mindst salg til store kunder.

Troels har ligeledes deltaget på flere af de videnmoduler, der tilbydes i Vækstfabrikkerne. Især ”Salg og markedsføring” og ”Strategi og ledelse” har gjort en forskel i forhold til ansættelse af nye medarbejdere og den daglige ledelse af hans firma.

Troels fik hurtigt godt fat i sin første store kunde, Regionstog, og allerede i efteråret 2012 begyndte ansættelsen af flere programmører i virksomheden. I sommeren 2013 var Troels og Supeo klar til at ”flyve fra reden” og flyttede i egne lokaler. I dag beskæftiger Supeo 6-8 medarbejdere og har planer om at angribe nye eksportmarkeder til efteråret 2014.