Iværksætteri i Praksis har gjort mig skarp på forretningen

Iværksætteri i Praksis gav mod og netværk

Jennifer Fletcher har deltaget i kursusforløbet Iværksætteri i Praksis. Et forløb der har haft en stor betydning for hende, fordi hun har fået et større netværk, redskaber til at arbejde med sin virksomhed og modet til at kaste sig ud i helt nye muligheder.  

Hun designer, laver egne symønstre i flere størrelser, udvælger stof og syer tøjet. Jennifer Fletcher ejer virksomheden ”By Jennifer Fletcher”, hvor hun fremstiller bæredygtigt slow fashion, der går imod smid-væk-kulturen. Hun går op i at lave et tidsløst design, så tøjet kan holde i mange år. Men hun var kommet til et punkt, hvor hun havde brug for at lægge stof og mønstre fra sig for at se nærmere på, hvordan hun kunne udvikle sin virksomhed yderligere. 

”Iværksætteri i Praksis har givet stor værdi for mig personligt og for min virksomhed. Det har givet mig lov til at tage de 11 aftener, hvor fokus var på selve virksomhedsdelen og lære de forskellige værktøjer, der er til at udvikle min forretning.”

Jennifer valgte samtidig kursusforløbet, fordi hun savnede inspiration:

”Når man har en online butik og kun markedsfører sig der, så kan det i længden godt være lidt ensomt. Man er alene om mange ting, og det handler meget om at kunne skifte fokus og prioritere. Jeg manglede generelt motivation og praktisk viden om salg og netværk,” fortæller hun.   

”Et større netværk betyder meget for min udvikling”

Et større netværk og at forstå betydningen af det er det bedste, som Jennifer har fået ud af forløbet. Hun har efterfølgende lavet ting, som hun ikke troede var mulige – blandt andet et lokalt designmarked.

”Jeg er blevet mere modig til at opsøge folk og andre virksomheder. Jeg er nu i kontakt med nogle ambitiøse og dedikerede mennesker, som jeg skaber ting sammen med. Jeg har forstået, at man kan opnå så meget mere, hvis man søger en hjælpende hånd og samtidig selv bidrager med noget.”

Kurset har åbnet op for ideen om, at selvom hun er alene om det hele i sin virksomhed, kan hun stadig arbejde sammen med andre. Hun er også blevet inspireret til at udvide sin erfaring og sine indtjeningsmuligheder. Så længe det stadig passer til hendes univers og brand.

”Jeg vil klart anbefale kurset til andre”

Iværksætteri i Praksis lægger op til, at man kan arbejde meget konkret med sin virksomhed inden for forskellige emner som kundeforståelse, innovation, kreativ tænkning, men også have tid til at lære af de andre deltagere.  

”Kurset er rigtig godt til, at man netop kan stille spørgsmål og få viden om, hvad man kan gøre i sin egen virksomhed. Men også høre om de andres virksomheder. Ofte oplevede jeg, at andres spørgsmål eller løsninger også gavnede mig.”

En anden vigtig ting, som kurset gav hende, var at udvikle sin egen webshop. En beslutning som hun er rigtig glad for: 

”Jeg havde gået med overvejelserne længe. Men det var først et spring, jeg turde tage efter at have taget kurset. Jeg tror på, at vi som iværksættere ved, hvad vi skal gøre og har en masse gode ideer til, hvad vi kan gøre. Det er bare ikke altid, at vi føler os klar indeni eller ved, hvordan vi skal gøre de ting.”

”Derfor vil jeg helt sikkert anbefale kurset til andre, der sidder fast med deres virksomhed eller søger noget hjælp. Selvom du ikke ved, hvilken hjælp du søger, kan kurset åbne op for ting, du måske ikke selv havde overvejet ville gavne dig.”

Du kan melde dig til Iværksætteri i Praksis her

CTA title section

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor