JKS deltager i International Business Days

JKS_vikar

Næstved Erhverv står i april i spidsen for konferencen International Business Days, hvor der forventes omkring 100 danske virksomheders deltagelse samt 30 udenlandske. En af virksomhederne som har meldt sig til, er JKS. JKS er en af Danmarks største vikar- og rekrutteringsvirksomhed med ekspertise i at sikre virksomheder kvalificeret arbejdskraft og samtidig hjælpe mennesker med at komme i arbejde.

JKS har 38 kontorer fordelt rundt i Danmark, bla. i Næstved. Derudover har virksomheden tre kontorer i Norge, et i Tyskland og cirka 3000 vikarer på dagligt arbejde i Danmark.  Selvom det lyder af mange, har JKS alligevel brug for flere medarbejdere, og det er bare en af grundene til, at JKS har valgt at deltage i konferencen.

LÆS OGSÅ: Nordisk legepladsinstitut tager til International Business Days

-Vi deltager i International Business Days, da vi har brug for arbejdskraft fra udlandet. Vi har mangel på arbejdskraft i Danmark og kigger derfor efter kvalificeret arbejdskraft i Europa. Og selv det kan være svært at finde i dag, fordi der er mangel på arbejdskraft i fx Polen og andre lande i Norden. Derfor ser vi også efter at finde forbindelser til at få vores danske medarbejdere afsted til udlandet for de virksomheder, der efterspørger dette, Siger Jonna Rasmussen, som er regionschef i JKS.

LÆS OGSÅ: Næstved opruster til kampen om arbejdskraft

Et spændende program
International Business Days består af to dage. Den første dag er det muligt for de udenlandske virksomheder at få en guidet tur igennem byen og se nogle af Næstveds spændende virksomheder og projekter. På dag nummer to foregår der blandt andet på forhånd aftale møder mellem de udenlandske og danske virksomheder, workshops og spændende oplæg af journalist Poul Erik Skammelsen og direktør Erick Thürmer fra Thürmer Tools. Og det er et program, som falder i god jord hos JKS.
– Jeg ser faktisk frem til hele programmet og synes, det er spændende, at det foregår i Næstved, lyder det fra Rikke Engelund, afdelingschef i JKS.

Hent programmet fra International Business Days her (PDF)

Alle virksomheder er interessante
JKS dækker og rekrutterer inden for alle brancher, og derfor passer det JKS godt, at virksomheder fra alle brancher er inviteret til International Business Days. JKS leder generelt efter store danske virksomheder og store internationale virksomheder.
-Vi håber selvfølgelig at møde nogle store virksomheder, hvor vi kan levere noget arbejdskraft, siger Jonna Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Vi vil ud over Danmarks grænser – Interview med Claus Mejlby

Har du spørgsmål til International Business Days, så kontakt erhvervskonsulent Peter Fjerring på 55 88 52 18 eller pfj@185.221.37.131

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse