CENTER FOR ARBEJDSMARKED

Hvis du har behov for nye medarbejdere eller har spørgsmål til arbejdsmarkedets regler, er du velkommen til at kontakte Center for Arbejdsmarked, der formidler arbejdskraft og rådgiver om alle aspekter inden for arbejdsmarkedet.

Hos Center for Arbejdsmarked sidder et team af virksomhedskonsulenter klar til at servicere virksomhederne i Næstved Kommune. Målet er bl.a. at nå ud til flere virksomheder og yde den enkelte virksomhed en hurtig service og hjælp inden for bl.a.:

dot Formidling af arbejdskraft – både kortere og længerevarende – vores personale sidder klar ved telefonen til at hjælpe med at finde den rigtige medarbejder til din virksomhed.
dot Rådgivning om den aktuelle lovgivning i forhold til orlovsordninger og ordninger, der kan hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet etc.
dot Rådgivning om udviklingen på arbejdsmarkedet, uddannelsesbehov på virksomheden, muligheder for jobrotation, og muligheder i forhold til det rummelige arbejdsmarked.
dot Hjælp til virksomheden i forhold til medarbejdere, der er i fare for at miste jobbet pga. af sygdom eller andre problemer.
dot Muligheder for at ansætte personer med nedsat arbejdsevne i særlige jobs.

Telefontider for virksomhedskonsulenter i Jobcenteret

Center for Arbejdsmarkeds virksomhedskonsulenter træffes på +45 55 88 66 00. Træffes virksomhedskonsulenten ikke så læg besked på telefonsvareren. Virksomheden vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Mandag-tirsdag:                   10.00 – 15.00
Torsdag:                                 10.00 – 17.00
Fredag:                                   10.00 – 13.00

Læs mere om Center for Arbejdsmarked på Næstved Kommunes hjemmeside