Klar til næste skridt i industrisamarbejdet

Repræsentanter fra ti industri- og produktionsvirksomheder i Næstved kommune har dannet en arbejdsgruppe, som vil lægge linierne for et fremtidigt tæt samarbejde mellem de lokale industrivirksomheder.

Næstved Erhverv var i februar og marts 2017 vært for en møderække med tre arrangementer for industri- og fremstillingsvirksomheder i Næstved Kommune. Møderækken var velbesøgt, og de forskellige forhold, der kan styrke branchen, er blevet belyst.

– Nu skal vi videre. Der er nedsat en arbejdsgruppe med ti virksomheder, der skal komme med et bud på, hvordan et samarbejde mellem industri- og fremstillingsvirksomheder kan se ud fremover. Hvilken form, det skal have, og om det skal dreje sig om netværk, produktionssamarbejde, dialog med kommunen eller noget helt andet, siger erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Næstved Erhverv.

Arbejdsgruppen skal mødes første gang i slutningen af april 2017, hvorefter Næstved Erhverv inden sommer holder et nyt arrangement, hvor alle interesserede virksomheder er velkomne som startskud på det nye netværk.

Arbejdsgruppen består af:
Kenneth Ladefoged Petersen, Howden
Bjarne Sørensen, Novenco
Jan Buk-Mortensen, Ropox
Tom Pedersen, Næstved Pulverlakering
Per Nielsen, LS Control
John Petersen, DenTool
Per Nielsen og/eller John Nielsen, Nimatic
Diego Gugliotta, Gugliotta & Co.
Carsten Hjelmroth, TecNordic
Dorthe Lynderup, selvstændig konsulent

Vil du være med?
Er du interesseret i at deltage i det nye netværk? Kontakt uforpligtende erhvervskonsulent Peter Fjerring på 55 88 52 18 eller pfj@185.221.37.131

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse