Kom med dit input til Næstved Erhvervs arbejde

Kom med dit input til Næstved Erhvervs arbejde

Næstved Erhverv A/S vil rigtig gerne høre, hvad du som virksomhedsejer eller -leder mener er det vigtigste at sætte fokus på i arbejdet med de lokale virksomheder og den lokale erhvervsudvikling.

Beregninger af den samlede jobeffekt viser, at der over to år skabes cirka 20 nye arbejdspladser i den private sektor for hvert årsværk, de danske kommuner bruger på erhvervsservice. Meningen med Næstved Erhvervs arbejde kan koges ned til to punkter. 1: Skabe økonomisk vækst i de lokale virksomheder og 2: Skabelse af arbejdspladser i Næstved kommune.
– Erhvervslivets vækst og trivsel kommer alle borgere i en kommune til gode, og vi har brug for at høre fra virksomhederne, hvad der er vigtigt for dem. Hvad skal der handles på? Og hvor ser de, at deres udfordringer og muligheder ligger?, siger direktør Rasmus Holst-Sørensen fra Næstved Erhverv A/S.
Næstved Erhverv arbejder efter den erhvervsstrategi, som er lagt af Næstved Byråd. Inden for rammerne af den tilrettelægges det konkrete arbejde med at servicere og udvikle det lokale erhvervsliv.

Input fra erhvervskonferencer
De værdifulde informationer fra dig som virksomhedsleder suppleres af en række analyser – fx de erhvervs-analyser, som årligt foretages af Dansk Byggeri, Dansk Industri og Væksthus Sjælland. Derudover er Næstved Erhverv i gang med at analysere det lokale behov for arbejdskraft i industri- og produktionsvirksomhederne; et initiativ som i øvrigt blev foreslået af de lokale virksomheder på Næstved Erhvervs og Dansk Industri Sydsjællands erhvervskonference i februar 2016.
– Vi omsætter virksomhedernes ønsker til praksis, og vi lytter rigtig gerne, når virksomhederne fortæller os om, hvad de synes er vigtigt at arbejde for i Næstved kommune. For eksempel var et andet af resultaterne fra erhvervskonferencen i februar, at industrien og produktionsvirksomhederne fik deres eget selvstændige kapitel vedtaget af byrådet og tilføjet i kommunens erhvervsstrategi, siger Rasmus Holst-Sørensen.

Så – udfyld vores ultra-korte spørgeskema. Det tager kun få minutter at give os dit input.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse