Kom til os – vi har fokus på Næstveds erhvervsliv

Næstved Erhver medarbejdere 2016

Dansk Industri er i denne uge og resten af april i gang med deres årlige analyse af det danske erhvervsliv. Har ud noget, du vil af med – ris og ros, stort og småt – så kom til os i Næstved Erhverv. Vi er her for at være med til at løse de udfordringer, som Næstveds virksomheder står over for.

Dansk Industri har i sidste uge udsendt spørgeskemaer, og mange virksomheder vil i løbet af april blive ringet op for at fortælle om, hvordan de oplever erhvervsklimaet i vores by. Hvert år til september bliver resultatet offentliggjort. Sidste år landede Næstved alt for langt nede ad listen over erhvervsvenlige byer i Danmark. Det vil vi i Næstved Erhverv og Næstved Kommune rigtig gerne være med til at ændre. Vi arbejder vedvarende og på flere fronter for at gøre Næstved til en endnu bedre erhvervskommune. Vi har mange gode ideer, men det er dig som lokal virksomhed, der er eksperten, og vi er her for din skyld.

Én Indgang
Et af tiltagene er et øget fokus på tilgængelighed. Det skal være nemt at henvende sig til kommunen som virksomhed, og derfor holder vi tværfaglige workshops hvert halve år, hvor alle de medarbejdere, der har kontakt til virksomheder i dagligdagen arbejder for at blive bedre til at servicere virksomhederne. Derudover har vi et dagligt samarbejde mellem Næstved Erhverv og kommunens medarbejdere, hvor vi hjælper hinanden med at hjælpe erhvervslivet. Har du fx brug for sparring eller konkret hjælp i forbindelse med din kontakt til kommunen, så er du velkommen til at kontakte Næstved Erhvervs service Én Indgang.

Vi svarer altid inden for 24 timer. Telefon til Én Indgang er 55 88 52 55 og email: moe@185.221.37.131

LÆS OGSÅ: Næstved Erhverv har høje ambitioner på erhvervslivets vegne.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse