Lancerer nyt bestyrelseskursus til ejerledere og investorprofiler

Invest Forum Næstved præsenterer nyt bestyrelseskursus målrettet ejerledere og investorprofiler, som ønsker at udvikle virksomheden professionelt ved at optimere en eksisterende bestyrelse eller at etablere en ny.

Formålet med bestyrelseskurset er at understøtte virksomhedsejerne, der vil arbejde professionelt med bestyrelsesarbejdet, ligesom det er at give investorprofiler et opdateret fundament for at indgå i en professionel bestyrelse. Hvis du bruger din bestyrelse rigtigt, kan det gøre forskellen for din virksomhed – både på kort og langt sigt, for det er bestyrelsens opgave at skabe værdi på bundlinjen.

– Hvis du bruger din bestyrelse rigtigt, kan det gøre forskellen for din virksomhed – både på kort og langt sigt, for det er bestyrelsens opgave at skabe værdi på bundlinjen, siger Anders Lichinger, der har ansvar for det nye kursus. Han er chef for investeringsfremme i Næstved Erhverv og arbejder med at forbinde kapital og kompetencer med virksomheder i Næstved.

Kurset udbydes i et samarbejde mellem Invest Forum Næstved, der er en del af Næstved Erhverv, ZBC i Næstved, Danske Bank og Sydbank.
Læs mere om kurset her, der løber af stablen med samlet fire dage i oktober/november.

Hvis du mener at kunne genkende kurset, er det meget sandsynligt. Det blev præsenteret sidste år, men udskudt pga. covid-19.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse