Løft blikket og kig ud over egen virksomhed – interview med familieadvokat Henriette Houmann-Hammer

Henriette Houmann-Hammer_Foto Naestved Erhverv

I denne og i en serie efterfølgende artikler bringer vi hver anden uge et kort interview med bestyrelsesmedlemmerne i Næstved Erhverv A/S. Næstved Erhverv A/S er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet styres af en bestyrelse bestående af to byrådspolitikere og syv erhvervsfolk, som sammen arbejder med at hjælpe kommunens mange virksomheder med at skabe vækst og arbejdspladser til gavn for alle indbyggere i kommunen. Har du en ide, en kritik, en mærkesag, et forslag eller andet, du gerne vil bidrage med, så tøv ikke med at tage fat i Næstved Erhvervs bestyrelsesmedlemmer.

Familieadvokat Henriette Houmann-Hammer

Advokat Henriette Houmann-Hammer er indtrådt i bestyrelsen for Næstved Erhverv A/S i 2016. Til daglig arbejder Henriette Houmann-Hammer som selvstændig familieadvokat og tager sig af sager som skilsmisse, børnesager, testamenter, ægtepagter, dødsboer og bolighandler for private. Derudover er Henriette Houmann-Hammer autoriseret bobehandler ved retten i Næstved, bestyrelsesmedlem i Næstved Erhvervsforening og formand for Zonta Næstved.

Hjælpe de nystartede godt på vej
Henriette Houmann-Hammer har ni års erfaring som advokat og startede sin egen advokatvirksomhed i Næstved i 2014. Henriette Houmann-Hammer er med i bestyrelsen i Næstved Erhverv for at være med til at styrke erhvervslivet i Næstved.
– Næstved Erhverv har en vigtig funktion i forhold til at yde erhvervsservice og udvikle virksomhedernes muligheder for derved at øge beskæftigelsen og tiltrække kvalificerede medarbejdere til byen. Det er vigtigt, at vi har fokus på at følge den strategi, der er lagt for erhvervslivet, så vi bliver en attraktiv by at starte virksomhed i og at flytte til, fordi der er spændende arbejdspladser og muligheder, siger Henriette Houmann-Hammer.

Der sker virkelig mange ting i Næstved
Henriette Houmann-Hammer ser den positive dialog og fortællingen af de gode historier som et vigtigt fokusområde.
– Der sker så mange gode ting i Næstved. Vi har en ny arena med mange muligheder. Vi har campus-visionen med mulighed for, at vores unge kan få en god uddannelse. Vi har masser af aktiviteter i bymidten og på landet. Vi har gode muligheder for tilflyttere. Vi har et vandkulturhus på vej og Udlændingestyrelsen, der kommer til byen, og vi har mange store og små virksomheder i trivsel og udvikling. Forhåbentlig har vi også snart en motorvej på vej, siger Henriette Houmann-Hammer.

Vi skal kigge ud over egen virksomhed
– Vi hører desværre mest om det, der er galt i Næstved; dækningsafgift, økonomiske problemer i arenaen, dårlig placering af campus og så videre. Vi er gode til at tale os selv ned. Jeg mener, at vi må vende vores selvbillede. Det er nødvendigt, at vi står sammen og fortæller os selv og hinanden og omverdenen de gode historier igen og igen, siger Henriette Houmann-Hammer.
Henriette Houmann-Hammer vil gerne opfordre lederne i Næstveds virksomheder til at løfte blikket, kigge ud over egen virksomhed og se det potentiale, der vil opstå ved at løfte hele kommunens erhvervsliv i samlet flok.
– En af Næstveds største styrker er, at vi har mange virksomheder, som har eksisteret i mange år, og som er i trivsel og udvikling. Svagheden er, at for mange kigger for meget ind i egen virksomhed og glemmer at bidrage til den fælles opgave, der ligger i at hæve Næstveds erhvervsliv op til næste niveau. Kommunen kan ikke gøre det alene. Erhvervslivet kan ikke gøre det alene. Vi bliver nødt til at stå sammen og samarbejde om det, siger Henriette Houmann-Hammer.

Kontaktinformation:
Familieadvokat Henriette Houmann-Hammer
Telefon: 61 805 805
Email: hhh@advoa.dk
Hjemmeside: www.advoa.dk

Se oversigt: NÆSTVED ERHVERVS BESTYRELSE

Du kan også udfylde vores ultra-korte spørgeskema: Næstved Erhverv vil gerne have dine input

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse