Lokale erhvervsdrivende klæder dig på digitalt – ganske gratis

5 lokale erhvervsdrivende er gået sammen med Næstved Erhverv om at lave 7 gratis webinarer med fokus på online markedsføring og salg.

Af Kristina Herlev Wulff

Efter coronakrisen ændrede vores dagsorden radikalt, har driftige virksomhedsejer med stor succes flyttet deres salg fra de fysiske butikker til de virtuelle.

Ifølge DR er internethandlen steget med 20 procent i marts 2020 sammenlignet med samme måned året før.

Derfor er det nu vigtigere end nogensinde, at du er rustet til at sælge online – og ikke mindst markedsføre dig og dine produkter på nettet.

Næstved Erhverv er derfor gået sammen med stærke, lokale kræfter om en række webinarer, der skal løfte erhvervslivet digitalt.

– For os er fokus altid, hvordan vi kan styrke det lokale erhvervsliv. Og vi ved, hvor stærkt de erhvervsdrivende føler for at styrke og løfte de andre virksomheder i området. Så derfor var det oplagt at bede dem stille deres viden til rådighed netop i denne tid, hvor vi så tydeligt ser behovet for at digitalisere salgs- og marketingsindsatserne, lyder det begejstret fra Dennis Thyssen, der er erhvervskonsulent i Næstved Erhverv og idemageren bag projektet.

En digital palette af emner
Derfor har han stablet en række med syv stærke webinarer på benene. Emnerne spænder bredt:

  • Går du med tanker om at starte din egen webshop? Sådan kommer du i gang på et lavt budget (læs mere her)
  • Optimér salget i din webshop og få en hjemmeside, der sælger (læs mere her)
  • Annoncering og markedsføring på sociale medier (SoMe) (læs mere her)
  • Bliv fundet på Google med SEO, Google My Business og Google Ads (læs mere her)
  • Sådan får du succes med nyhedsbreve og e-mail marketing (læs mere her)
  • Sådan bruger du LinkedIn til at få nye kunder og øge dit salg (læs mere her)
  • Sådan kommer du i gang med video (læs mere her)

Et fantastisk tilbud
Hvert webinar har en lokal oplægsholder, som har valgt at stille sin store viden til rådighed ganske gratis for at hjælpe de lokale erhvervsdrivende.

En af dem er Birgitte Pram, der har firmaet Pram Kommunikation i Næstved.

– Hvis du ikke har styr på den digitale del af din forretning, er det usandsynlig svært at få succes i dag. Men det er også en jungle, som du let kan fare vild i, hvis du ikke har et kort at navigere efter. Derfor synes jeg, at Næstved Erhvervs initiativ er et fantastisk tilbud til det lokale erhvervsliv, for her får du netop kortet over digital markedsføring. Du finder ud af, hvad det handler om, og hvad det kræver for at få succes, lyder det fra Birgitte Sofie Pram, der skal gøre deltagerne klogere på markedsføring via nyhedsbreve og e-mail marketing.

Store krav til digitale kompetencer
Også hos René Hansen, der er indehaver af firmaet Hansen Digital i Næstved, har projektet vakt begejstring.

– Virksomheder har brug for hjælp og støtte i disse tider til enten at flytte salg og kommunikation online eller sikre succes med et stigende antal konkurrenter. Det stiller store krav til digitale kompetencer, fortæller René Hansen, der vil dele ud af sin viden om markedsføring på sociale medier i sit webinar.

De i alt 7 webinarer foregår hver torsdag klokken 9 fra og med 7. maj.

Du kan lave en virtuel bland-selv-videnspose og tilmelde dig lige præcis de webinarer, der kan give dig mest værdi – eller være med på dem alle sammen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse