Lokale rådgivere tilbyder eksklusivt digitaliseringsforløb

Lokale rådgivere går sammen med Næstved Erhverv og Erhvervshus Sjælland om at tilbyde et nyt digitaliseringstilbud til virksomheder i Næstved kommune.

25 virksomheder får i perioden fra 6. september til 11. oktober 2022 en unik mulighed for at deltage i et skræddersyet digitaliseringsforløb, som består af seks workshops med hver sit afsluttede emne. Man kan sammensætte sit eget forløb ved at vælge lige præcis den eller de workshops, man vil deltage i.

Personlig sparring og rådgivning inkluderet

“I fællesskab ønsker vi at hjælpe virksomhederne med at indfri de digitale muligheder. Rådgivernes kompetencer favner bredt inden for SoMe, algoritmer, SEO, hjemmesiden & e-handel, automatisering, integrationer med mere”, siger erhvervskonsulent Dennis Lisner Thyssen, som er projektleder på forløbet.
Deltagelse giver også adgang til 2 timers gratis 1:1 rådgivning med it-rådgiverne. Her kan virksomhederne få en håndholdt hjælp og personlig sparring på udfordringerne og mulighederne.

Hjælp til søgning af fonde og puljer

“Det her forløb giver altså flere muligheder for at bliver klogere, så man bedre kan træffe kvalificerede valg for sin virksomhed, og oveni det, så har vi også tilknyttet en mulighed for at hjælpe dig med at at søge finansiel støtte i de mange forskellige puljer og EU-midler, der findes inden for digitalisering”, siger Dennis Lisner Thyssen.

Forløbet modtager midler fra EU

Forløbet er støttet af EU’s Regionalfondsmidler, og derfor kan det tilbydes næsten gratis til alle virksomheder – det koster et symbolsk beløb på kr. 500,- ex moms per deltager for alle 6 workshops (uanset hvilket antal, man tilmelder sig).

Se det fulde program og tilmelding her

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse