Næstved Erhverv er flyttet til Sct. Peders Kirkeplads 14

Tirsdag den 5. februar 2019 flyttede Næstved Erhverv fra Teatergade 6 til Sct. Peders Kirkeplads 14 i midten af Næstved by. Vores nye adresse falder fint i tråd med et øget fokus i Næstved Erhvervs arbejde med bla. udviklingen af bymidten, og vi glæder os til at byde alle interesserede velkommen i vores nye hus.

2019 er året, hvor vi i Næstved Erhverv har en ny tilgang til arbejdet med den lokale vækst og erhvervsudvikling. Vi er flyttet ind i et nyt, dejligt hus, og vores forretningsplan for 2019 byder på flere nye fokusområder.

Vækst og arbejdspladser

Vi har konverteret en stor del af vores brede indsats til en mere fokuseret indsats målrettet de virksomheder, som kan og vil skabe nye arbejdspladser og økonomisk vækst. Det betyder ikke, at vi ikke også fortsætter med at hjælpe alle virksomheder, der måtte have behov for det, men for at få mere effekt for vores indsats, bruger vi fremover mere af vores tid på de vækstskabende erhvervsdrivende, siger direktør Rasmus Holst-Sørensen fra Næstved Erhverv.

Iværksættere og lokal kapital

Ændringerne i Næstved Erhverv indebærer også et forbedret tilbud til iværksætterne, et styrket samarbejde med det nye Erhvervshus i Sorø og de øvrige erhvervsfremmeaktører på både regionalt niveau og på landsplan. Vi er desuden i gang med at afsøge mulighederne for at aktivere den lokale kapital (investorer) bla. med henblik på at trække nye ideer, koncepter og startups til Næstved kommune.

Arbejdskraft, ejerskifte, arrangementer

Næstved Erhverv vil stadig være den lokale indgang og guide til den kommunale sagsbehandling (Én indgang til kommunen) og det samlede system af erhvervsfremmeaktører. Vi fortsætter med at hjælpe med arbejdskraft, ejerskifte, forretningsudvikling mm. Og vi vil fortsat stå for at holde spændende erhvervsarrangementer og kurser; ligesom vi også fortsætter arbejdet med at fortælle de gode erhvervshistorier.

På vores nye adresse har vi endnu ikke fået sat skilte op – men det kommer.

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak om din virksomhed eller ide.

Bedste hilsener fra os i Næstved Erhverv.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse